Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής [vid]

Survivor: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής [vid]

Μετά από μια έντονη ελληνοτουρκική μάχη, οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες του Survivor θα το γλεντήσουν μαζί! Δείτε τα hot στιγμιότυπα από το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής.

Έναν ελληνοτουρκικό… πόλεμο παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό στα τελευταία επεισόδια του Survivor. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα ταξίδι και μια εβδομάδα χαλάρωσης, αλλά η ομάδα των Τούρκων ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει , και μαζί να κερδίσει διακοπές στη Μύκονο.

Το concept της Τούρκικης παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τα δύο «Survivor», Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας. Μαχητές και Διάσημοι ενώθηκαν σε μία ομάδα και ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με νέο… αντίπαλο, τους παίκτες του Τούρκικου Survivor.

Από την πρώτη στιγμή ένα ήταν φανερό… Η τούρκικη ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή από την ομάδα της Ελλάδας. Η ταχύτητά τους, η σωματική υπεροχή τους, η απίστευτη δύναμη και ευστοχία τους, έκανε τους Τούρκους παίκτες, δυνατούς αντίπαλους. Από την μεριά τους, οι Έλληνες παίκτες δεν τα παράτησαν και η νίκη των Τούρκων δεν τους χαρίστηκε τόσο εύκολα. Στον πρώτο αγώνα οι Τούρκοι κέρδισαν με 10 -7 και στον δεύτερο αγώνα με 10 -9.

Δείτε εδώ τι έγινε στην πρώτη ελληνοτουρκική μάχη του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί σε έναν χώρο, όπου τρώνε, πίνουν και γλεντάνε. Χορεύουν όλοι μαζί στους ρυθμούς του Fedon, τρώνε μαζί και κάνουν αστεία μεταξύ τους, αφού δεν υπάρχουν αντίπαλοι εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη μάχη του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Από τα highlights της βραδιάς είναι η στιγμή που η Sabriye Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο φαί στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα κάνει κίνηση και ο παίκτης των Μαχητών…

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σηκώνεται και της προσφέρει ένα λουλούδι, ενώ παράλληλα τη φιλάει στο μάγουλο, με την ίδια να του δίνει ένα… χαστουκάκι! Φυσικά, όλα αυτά πάνω στην πλάκα! Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι Τούρκοι και Έλληνες εκτός παιχνιδιού Survivor, είναι όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα που στην διασκέδαση… τού δίνει και το καταλαβαίνει!

Δείτε το ελληνικό τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου Survivor:

Δείτε και το τρέιλερ όπως προβάλλεται στην τούρκικη τηλεόραση:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε