Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφιάνα Αβραμάκη και Τάκη Καραγκούνια – «Ρε υποκριτή άνθρωπε»

Survivor: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφιάνα Αβραμάκη και Τάκη Καραγκούνια – «Ρε υποκριτή άνθρωπε»

Ένταση και φωνές ξανά στην καλύβα της Μπλε ομάδας στο Survivor. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19.04.2022), η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκαν με αφορμή τα όσα έγιναν την προηγούμενη στο Συμβούλιο του νησιού, ανάμεσα στον μισθοφόρο και τον Άρη Σοϊλέδη.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η Σοφιάνα Αβραμάκη δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της ξεσπώντας με λόγο αιχμηρό προς τον μισθοφόρο. «Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις».

«Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλ…η; Όλη την ημέρα τον λες αλ…η χωρίς ντροπή» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάνα Αβραμάκη. «Ρε υποκριτή άνθρωπε! Στον βωμό της τηλεθέασης».

«Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά» πρόσθεσε αιχμηρά, με την σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

 

Αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας έντασης στην Μπλε ομάδα του Survivor ήταν να αποχωρήσει, για λίγο, η Σοφιάνα Αβραμάκη προκειμένου να απομονωθεί πιο πέρα από την καλύβα.

Media Τελευταίες ειδήσεις