Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ύστερα από… αρκετές προσπάθειες των συμπαικτών του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Η ένταση κυριάρχησε για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του Survivor και λίγο πριν ανακοινωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι εκείνος που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, Σπύρος Μαρτίκας, Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτοιυ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μετά τον καυγά του Σπύρου Μαρτίκα με τη μπλε ομάδα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, η κόντρα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με όσα είπε για αυτόν ο Άρης Σοϊλέδης κι εκτόξευσε κι αυτός από τη μεριά του βαριές κατηγορίες.

Στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, επίσης, το… άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Σπύρος – Βρισηίδα, τα «έσπασε» και συγκρούστηκε. Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν ξαφνικά άσπονδοι εχθροί κι η κόντρα τους χτύπησε κόκκινο. Ο Σπύρος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η ίδια κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν ετοιμάσει ένα σχέδιο εναντίον του και κάπου εκεί η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

  

Και κάπως έτσι έφτασε και η ώρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης.

Ο παίκτης, που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο παίκτης, αφού ξέσπασε σε κλάματα, ανέφερε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

  

Και κάπως έτσι η… ζωή στο Survivor συνεχίζεται… 

Media Τελευταίες ειδήσεις