Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Έκαψε τη μπαντάνα ο Βαλάντης κι έφυγε χωρίς «αντίο» – Γλέντι στο twitter

Survivor: Έκαψε τη μπαντάνα ο Βαλάντης κι έφυγε χωρίς «αντίο» – Γλέντι στο twitter

Πρωτοφανείς στιγμές στο χθεσινό (19.01.2022) επεισόδιο του Survivor, με τον Βαλάντη τελικά να αποχωρεί, προκαλώντας πανηγυρισμούς στην ομάδα των Διασήμων.

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες παρουσίες στο Survivor, ο Βαλάντης, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να τον διώξει από το νησί. Μέχρι να… φύγει, όμως, έγιναν πολλά και… πρωτοφανή.

Αφενός, ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία… όλων των Survivor, όχι μόνο των ελληνικών, που υποψήφιος προς αποχώρηση αποφασίσει να μην παραστεί στο συμβούλιο του νησιού για να ακούσει την ετυμηγορία του κοινού.

 

Το έκανε ο Βαλάντης, που προτίμησε να μάθει μόνος του στην παραλία των Διασήμων το αποτέλεσμα και φεύγοντας να κάψει συμβολικά και τη μπαντάνα του.

 

Πρωτοφανής ήταν και η αντίδραση των παικτών της κόκκινης ομάδας όταν άκουσαν τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι ο Βαλάντης αποχωρεί από το Survivor. Σηκώθηκαν όλοι από τον πάγκο κι άρχισαν να πανηγυρίζουν έξαλλα.

 

 

Δεν ήταν φυσικά οι μόνοι που πανηγύρισαν. Και στο twitter στήθηκε… γλέντι, με τον Βαλάντη να έχει την τιμητική του.

https://twitter.com/gkarsona_vou/status/1483932217206263810?s=20

https://twitter.com/Df2604057872/status/1483932171865841664?s=20

https://twitter.com/Stella__Summer/status/1483927703694761985?s=20

Ανθρωποφαγία και bullying

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι» είχε πει νωρίτερα ο Βαλάντης.

«Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» πρόσθεσε ο τραγουδιστής λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Αλλά το βράδυ δεν… τα είπαν ποτέ, γιατί δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο. 

Media Τελευταίες ειδήσεις