Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Έξαλλος ο Acun Ilicali στο συμβούλιο – «Θα τιμωρηθείς»

Survivor: Έξαλλος ο Acun Ilicali στο συμβούλιο – «Θα τιμωρηθείς»

Χαμός έγινε στο πρόσφατο συμβούλιο του νησιού, στο τουρκικό Survivor, με έναν από τους παίκτες να βγάζει εκτός εαυτού τον Acun Ilicali

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του γνωστού reality επιβίωσης ανακοίνωσε ότι ένας παίκτης παραβίασε τους κανόνες και έκλεψε φαγητό, με τον Αντέμ να ομολογεί την πράξη του. 

Όπως είπε, είδε ένα φορτηγό που έφερνε προμήθειες στο νησί. “Οι πόρτες ήταν ανοιχτές,. Είδα γεμιστά κρέατα και τα πήρα. Πεινούσαμε πολύ. Δεν μπορούσαμε να μαγειρέψουμε. Δεν μπορούσαμε να ανάψουμε φωτιά γιατί έβρεχε. Δεν ήταν προγραμματισμένο. Έδωσα και στους συμπαίκτες μου. Έφαγαν όλοι εκτός από τη Σεμά”. 

ο Acun Ilicali φαίνεται ότι εκνευρίστηκε περισσότερο με τον τρόπο που μιλούσε ο Adem και τη χαλαρότητα του, παρά με όσα ακούσε. “Θαυμάζω την προσπάθεια σου να υποβαθμίσεις το περιστατικό. Το είπες με τέτοιο τρόπο που ένιωσα ένοχος! Ήταν σαν να σε φέραμε εδώ και να μην ήξερες τι θα συμβεί. Το είπες σαν να ήταν φυσιολογικό ότι δεν μπορούσες να φας και εσύ παραβίασες τους κανόνες. Αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό και για μας να επιβάλλουμε κυρώσεις”.

Media Τελευταίες ειδήσεις