Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Οι τελευταίες υποψηφιότητες πριν από την ένωση

Survivor: Οι τελευταίες υποψηφιότητες πριν από την ένωση

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο στο Survivor το βράδυ της Κυριακής, περιμένοντας τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας που θα μας οδηγήσει στο πάρτι της Ένωσης.

Η λέξη ηρεμία είναι πλέον άγνωστη στην καλύβα των «Μπλε». Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την πρώτη ψηφοφορία, φέρνει εντάσεις στην ομάδα και οι καβγάδες δεν έχουν σταματημό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αισθάνεται ανήμπορος να αντιμετωπίσει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ένας ακόμη παίκτης που βγαίνει εκτός εαυτού, προσπαθώντας να συμβιώσει για ακόμη μία ημέρα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι «Μπλε» ζητούν απεγνωσμένα την αποχώρησή του. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, δηλώνει πανέτοιμος να «ξεσκεπάσει» τους συμπαίκτες του ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας θα κάνει πολλούς να καρδιοχτυπήσουν. Ένας ασύλληπτος αγώνας που πραγματικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσει το σερί των νικών της η «Κόκκινη» ομάδα;

«Μπλε» και «Κόκκινοι» θα συναντηθούν στο Συμβούλιο του νησιού. Οι τόνοι θα ανέβουν επικίνδυνα αφού ο Κωνσταντίνος δεν θα διστάσει να κάνει ηχηρές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο πριν την ένωση του φετινού SURVIVOR;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις