Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι εκπλήξεις ετοιμάζει το «Dancing With The Stars».

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Με αποχώρηση έκπληξη αλλά και υψηλές τηλεθεάσεις πραγματοποιήθηκε το χθεσινό «Dancing With The Stars».
Ομολογουμένως, το 7ο live του talent show είχε απ’ όλα: λάμψη, χιούμορ, πολλούς χορούς αλλά και ανατροπές.

Οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους είχαν κάνει σκληρές πρόβες και φάνηκε όταν ανέβηκαν στη σκηνή. Αν και… ερασιτέχνες χορευτές κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τις χορογραφίες που τους είχαν μάθει οι προπονητές τους. Η παροσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμα μία φορά κινήθηκε με άνεση στο show και οι ατάκες με την κριτική επιτροπή έπεφταν βροχή, κρατώντας καλή παρέα στους τηλεθεατές.

Αποτέλεσμα; Το «Dancing With The Stars» έκανε 40,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο ενώ μάλιστα έφτασε μέχρι 48,6.
Η αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη ήταν πράγματι έκπληξη αφού η ηθοποιός είχε καταφέρει με τις έως τώρα εμφανίσεις της να αποσπά υψηλή βαθμολογία από την επιτροπή. Αλλά είναι αλήθεια ότι αυτός ο δεύτερος κύκλος του «Dancing With The Stars» έχει πολλές καλές συμμετοχές οπότε δεν θα μας λείψουν οι… «αποχωρήσεις –έκπληξη».
Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η εμφάνιση του Σπύρου Σούλη που μπήκε με το δεξί στην πίστα του talent show και κατάφερε ως guest να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές επιδόσεις του.
Το «Dancing With The Stars» όμως ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις. Ακόμα και ένα… έκτακτο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, το talent show πρόκειται να ρίξει αυλαία στις 12 Ιουνίου και τα στελέχη του ΑΝΤ1 εξετάζουν το πώς θα φτάσουμε στον τελικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα σενάρια είναι δύο: είτε θα είναι τρία ζευγάρια που θα διαγωνιστούν σε αυτό, είτε στις αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο live μία καθημερινή (Τετάρτη ή Πέμπτη) ώστε να είναι δύο τα ζευγάρια που θα φτάσουν στον τελικό. Αν και μέχρι τώρα δεν έχει αποφασιστεί τι πρόκειται να γίνει, το πιο πιθανό σενάριο είναι το δεύτερο…

Διαβάστε επίσης:
To Dancing with the stars στο zappIT!
Κριτής Dancing with the Stars: “Χόρευες σαν ένα σακί από πατάτες”!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε