Media

Αγνώριστη η Νικόλ Κίντμαν στη σειρά «Nine Perfect Strangers»: Δείτε το trailer της 2ης σεζόν

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου με διπλό επεισόδιο

Η εντυπωσιακή Νικόλ Κίντμαν, υιοθετώντας ένα πιο αυστηρό look, επιστρέφει ως «γκουρού ευεξίας» στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Nine Perfect Strangers» και το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ.

Το τρέιλερ ξεκινά με αφήγηση που αποκαλύπτει ότι οι νέοι επισκέπτες «επιλέχθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες για ένα θεραπευτικό καταφύγιο».

Εκτός από την Κίντμαν που εντυπωσιάζει με τη νέα της εμφάνιση, το νέο καστ περιλαμβάνει τους: Χένρι Γκόλντινγκ (Henry Golding), Λένα Όλιν (Lena Olin), Άνι Μέρφι (Annie Murphy), Κριστίν Μπαράνσκι (Christine Baranski), Λούκας Ίνγκλαντερ (Lucas Englander), Κινγκ Πρίνσες (King Princess), Μουράι Μπάρτλετ (Murray Bartlett), Ντόλι ντε Λεόν (Dolly de Leon), Μέισι Ρίτσαρντσον-Σέλερς (Maisie Richardson-Sellers), Μαρκ Στρονγκ (Mark Strong) και Αράς Αϊντί (Aras Aydi).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της δεύτερης σεζόν, «εννέα νέοι άγνωστοι που συνδέονται με τρόπους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, προσκαλούνται από την Masha Dmitrichenko να λάβουν μέρος σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι ευεξίας στις Αυστριακές Άλπεις. Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, τους οδηγεί στα όριά τους. Θα τα καταφέρουν;

Θα τα καταφέρει; Η Masha είναι πρόθυμη να δοκιμάσει οτιδήποτε με σκοπό να θεραπεύσει όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της».

Η διάσημη πρωταγωνίστρια συμμετέχει και στη εκτελεστική παραγωγή όπως και οι Στιβ Χουτένσκι (Steve Hutensky), Μόλι ‘Αλεν (Molly Allen), και Ρέιτσελ Σούκερτ (Rachel Shukert).

Σύμφωνα με το Dealdline, η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου με διπλό επεισόδιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»