Media

Αλέξανδρος Καλπακίδης: Μιλάμε συχνά μεταξύ μας, συνέχεια λέμε ότι μας λείπει αυτή η παρέα

“Στο Viber. Τέσσερα χρόνια τώρα και δεν έχει αποχωρήσει κανείς!” ανέφερε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Για τις Άγριες Μέλισσες και την επικοινωνία που κρατά με τους ηθοποιούς της σειράς μίλησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες Tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Έρχεστε από μια σειρά τις Άγριες Μέλισσες, η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία. Σας λείπει;

Μου λείπει αυτό που ζήσαμε. Κι αν ρωτήσετε όλους όσοι συμμετείχαμε, το ίδιο θα σας πουν. Επειδή μιλάμε συχνά μεταξύ μας, συνέχεια λέμε ότι μας λείπει αυτή η παρέα.

Έχετε ομάδα στο WhatsApp ή στο Viber;

Στο Viber. Τέσσερα χρόνια τώρα και δεν έχει αποχωρήσει κανείς! Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, σαν να μην έχει τελειώσει η σειρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 1
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι