Media

Αλέξης Παππάς: «Η στρατηγική μου στο Survivor είχε δύο μέρη, το πρώτο ήταν…»

Για το πως κινήθηκε στο Survivor κι αν έπαιξε στρατηγικά, μίλησε ο Αλέξης Παππάς στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη.

Μέσα από την συμμετοχή σας στο Survivor θέλατε ο κόσμος να γνωρίσει τον αληθινό Αλέξη κι όχι έναν ρόλο. Πιστεύετε ότι τα καταφέρατε; Και ποιος είναι τελικά ο αληθινός Αλέξης;

Στη ζωή μας είμαστε όλοι τα πάντα. Ανάλογα με την στιγμή που βιώνουμε, προσαρμόζουμε τον χαρακτήρα μας και μπορούμε να είμαστε καλοί, να αγαπάμε, να κλαίμε, να γελάμε, να φοβόμαστε, να γινόμαστε καυστικοί κι άλλα πολλά.

Στην περίπτωσή μου, μέσα στο παιχνίδι αποφάσισα να έχω έναν ρόλο πιο καυστικό στις συνεντεύξεις που έκανα αλλά κατά τα άλλα ήμουν απολύτως ειλικρινής και αυτό ήταν το πιο δυνατό μου όπλο στην στρατηγική που είχα, να λέω πάντα την αλήθεια!

Όλοι οι συμπαίκτες σας παραδέχθηκαν ότι παίζατε πολύ έξυπνα. Είχατε κάποια συγκεκριμένη στρατηγική από την αρχή ή αυτοσχεδιάζατε στην πορεία;

Η στρατηγική μου είχε δύο σκέλη. Το πρώτο ήταν η υπομονή και το δεύτερο να λέω την αλήθεια την στιγμή που συνέβαινε κάποιο περιστατικό και ποτέ ετεροχρονισμένα.

Η δική σας στρατηγική ποια διαφορά είχε από αυτή του Τζέιμς, τον οποίο χαρακτηρίσατε ως «αγκάθι, που κανείς δεν μπορεί να διώξει»; Φαντάζομαι ότι κι οι δύο κάνατε ό,τι μπορούσατε για να φτάσετε στη νίκη.

Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν σκεφτόμουν να φτάσω στον τελικό για να αποδείξω ότι είμαι νικητής, γιατί κανένας δεν μπορούσε να μου επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν σίγουρα.

Κοιτούσα να ζω την κάθε στιγμή στο 100% κι αυτό έκανα με απόλυτη επιτυχία. Για εμένα αυτό είναι κι η μεγαλύτερη επιτυχία και στη ζωή!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 2