Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αμηχανία στο Σου Κου Family με τον Βαλάντη και τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Πάριο

Αμηχανία στο Σου Κου Family με τον Βαλάντη και τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Πάριο

Ο Βαλάντης κάθισε στον καναπέ του Σου Κου Family και τοποθετήθηκε ξανά μπροστά στην Αντελίνα και στον Χάρη Βαρθακούρη για τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν για τον Γιάννη Πάριο.

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για δηλώσεις που παρερμηνεύθηκαν κι είπε στους παρουσιαστές: «Κάποιες φορές λέμε την άποψή μας γρήγορα και φωναχτά και περιμένουμε ο άλλος να καταλάβει το είχαμε στο μυαλό μας. Χρεώθηκα και με τον μπαμπά του Χάρη.

Με ρώτησε από περιοδικό ο δημοσιογράφος πότε θα σταματήσω να τραγουδώ και του είπα στα 50 κι ότι δεν θα ακούσω να τραγουδούν καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Πάριος είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής αλλά με τα χρόνια ακούω λαθάκια.

Τον Γιάννη Πάριο δεν μπορείτε να τον βάζετε 65 χρονών να τραγουδά στο Μέγαρο.

Θεώρησα ότι δεν έγινε καλή δουλειά. Πρέπει αναγκαστικά να ακούω; Θέλω να ακούω τον Πάριο, όπως τον είχα στο μυαλό μου.»

Η Αντελίνα διαφώνησε με το σκεπτικό του λέγοντας ότι πλέον παίρνουν το μικρόφωνο κι άνθρωποι που δεν έχουν τόσο ταλέντο, κάτι με το οποίο ο Βαλάντης δεν φάνηκε τόσο σύμφωνος.

Από την άλλη ο Χάρης του είπε ότι αρχικά ενοχλήθηκε και τέτοιες απόψεις είναι καλύτερα να τις κρατάμε για τον εαυτό μας ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στάθηκε στην ψυχή ενός καλλιτέχνη παρά τα όποια τεχνικά λάθη.

Media Τελευταίες ειδήσεις