Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

«Αναλώσιμοι 4» – Θεσσαλονίκη: Ετοιμάζονται τα σκηνικά για τη νέα χολιγουντιανή ταινία

«Αναλώσιμοι 4» – Θεσσαλονίκη: Ετοιμάζονται τα σκηνικά για τη νέα χολιγουντιανή ταινία

Στους ρυθμούς που δίνουν οι «Αναλώσιμοι 4» (The Expendables 4) «χορεύει» η Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία των σκηνικών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς για τη νέα χολιγουντιανή παραγωγή.

Μέρος των σκηνών της νέας χολιγουντιανής παραγωγής «Αναλώσιμοι 4» (The Expendables 4) πρόκειται να γυριστεί στον χώρο της Millennium Media στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει η Voria.gr, τα συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα στους χώρους των πρώην αποθηκών Κορδογιάννη, οι οποίοι, σταδιακά, πρόκειται να μετατραπούν σε σύγχρονα κινηματογραφικά στούντιο.

Αυτήν την περίοδο οι εργασίες γίνονται στον εξωτερικό χώρο των αποθηκών στο πίσω μέρος του οικοπέδου, όπου κατασκευάζονται τα εξωτερικά σκηνικά για την ταινία The Expendables 4.

«Αναλώσιμοι 4» – Θεσσαλονίκη: Ο Σταλόνε, ο Στέιθαμ και η Μέγκαν Φοξ 

Στα σκηνικά δεσπόζει μια μεγάλη ξύλινη κατασκευή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως πολεμικό πλοίο, στο οποίο πρόκειται να γυριστούν σκηνές της ταινίας, μεταξύ των οποίων και η σκηνή της απόδρασης του Τζέισον Στέιθαμ που είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών.

Οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ημέρες όπου βρίσκονται ήδη στελέχη της παραγωγής, ειδικοί στον τομέα των ειδικών εφέ, αλλά και των ειδικών σκηνικών.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ο βασικός πρωταγωνιστής, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, δεν πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα γυρίσματα στα οποία θα συμμετάσχει ο σταρ των «Ρόκι» και «Ράμπο» πρόκειται να γίνουν στο Λονδίνο.

Αντιθέτως, θα έρθουν στην πόλη οι υπόλοιποι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φοξ, ο Ντολφ Λούντγκρεν κ.ά.

Τέλος, σε αντίθεση με την πρώτη χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι, το «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, αυτή τη φορά τα γυρίσματα θα γίνουν εκτός του κέντρου της πόλης, προκειμένου να μην κλείσουν δρόμοι και υπάρξει ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις