Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς: Αποκάλυψε τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στη σειρά

Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς: Αποκάλυψε τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στη σειρά

Ο ταλαντούχος Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην παρεά της εκπομπής «Ελένη», και μίλησςε για την απόφασή του να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία φέτος με τη «Γη της Ελιάς».

Θετική ήταν η εντύπωση που άφησε το πρώτο live show του X-Factor στην Ελένη Μενεγάκη. «Ήσουν τόσο άνετος που είπα “μωρέ, τι άλλο έχει κάνει αυτός σε παρουσίαση και δεν το θυμάμαι;”», είπε στον Ανδρέα Γεωργίου.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής του X-Factor δήλωσε πως το live ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον: «Πέρασα φανταστικά. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, μία πρωτόγνωση συνθήκη.

Το live το έζησα, το χάρηκα», είπε. «Κάποια στιγμή, ενώ εμείς περνάγαμε καλά και δεν είχαμε το άγχος να κριθούμε, ένιωσα ότι έπρεπε να το τρέξω γιατί τα παιδιά είχαν αγωνία. Εκεί ταυτίστηκα με τα παιδιά».

«Ήταν συγκινητικό, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και κάνει κύκλους. Ήταν τιμητικό που έπρεπε να παρουσιάσω τον Ηλία Ψινάκη. Είχα μία έγνοια να μην προσβάλλω κανέναν.

Είχα την ανάγκη να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο, όωπς τώρα στη «Γη της Ελιάς». Δεν παίζω και το απολαμβάνω, γιατί μπορώ να αφοσιωθώ στη σκηνοθεσία μου. Έτσι και τώρα, δεν είχα να σκεφτώ εάν έφαγαν οι τεχνικοί ή αν έκαναν το break τους, εάν είναι ευχαριστημένοι όλοι…».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε και στη σειρά «Γη της ελιάς».

«Φέτος ήξερα ότι δεν πρέπει να παίξω. Έπαιξα αρκετά χρόνια. Τώρα η «Γη της Ελιάς» κάνει επιτυχία. Περάσαμε δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό, έπρεπε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Όλοι μαζί καθίσαμε και το μελετήσαμε αρκετά για να μη λείψουμε από τον αέρα και τα καταφέραμε».

«Δεν θα έμπαινα ποτέ στη «Γη της Ελιάς», γιατί νιώθω την ανάγκη να είμαι εκεί με τα παιδιά, τα καινούρια μας τα παιδιά κυρίως. Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μαζί τους σκήνοθετικά από το να παίζω και να είμαι εκεί σαν ηθοποιός», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έρχονται προσεχώς νέοι χαρακτήρες στη «Γη της Ελιάς». Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια είναι ο Κούλης Νικολάου και η Βάσια Παναγοπούλου, ενώ η σειρά πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις