Δευτέρα, 4 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος και Κατερίνα Καινούργιου σε διάλογο όλο ένταση: Δεν κάνεις χιούμορ

Ανδρέας Μικρούτσικος και Κατερίνα Καινούργιου σε διάλογο όλο ένταση: Δεν κάνεις χιούμορ

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (11.10.2023) στον αέρα της «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor, Ελένης Χαμπέρη, η οποία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αχιλλέα Μπέο στο Βόλο και δήλωσε ότι δέχεται απειλές. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαφώνησε, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και η ένταση δεν άργησε.

«Την είδαμε την Ελένη Χαμπέρη στο Survivor, γιατί είναι αρμόδια για τον δήμο; Γιατί είναι αρμόδια; Ο Δήμος θέλει ανθρώπους να τον εκπροσωπούν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μία χαρά μπορεί», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο συνεργάτες.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν θέλω να μπω στον δήμο, δουλεύω πολιτικά.

Κατερίνα Καινούργιου: Θα τη δείξει τη δράση της.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αφήστε με ρε παιδιά! Ωραία, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Συνεχίστε.

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα μου, διάλογο κάνουμε. Τι έχεις πάθει αυτές τις ημέρες;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θέλετε άλλη άποψη ή δεν θέλετε τη δική μου άποψη. Ευχαριστώ πολύ. Να με ενημερώνετε το πρωί να μην έρχομαι.

Η κυρία Χαμπέρη που έχει τα ίδια στοιχεία με τον Σάκη Κατσούλη, τι έχει να μας πει; Πώς θα χαστουκίζει πολίτες του Βόλου ή πώς να κάθεται και να ρατσίζει το ο,τιδήποτε; Ή πώς θα προσβάλλει τον ελληνικό λαό. Εκεί εγώ διαφωνώ. Έχεις μία αναγνωρισιμότητα, την μετατρέπεις σε θέση. Να εκπαιδευτείς κι αν δεν πας καλά, θα φανεί στο χειροκρότημα και στη δουλειά.

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα, τελείωσες να μιλήσει ο Χάρης;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν δε μιλάω έχω τελειώσει. Το θέμα είναι όταν δεν μιλάω και προσπαθώ να μιλήσω, δεν έχω τελειώσει.

Κατερίνα Καινούργιου: Διάλογο κάναμε πριν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σε αυτό το υπονοούμενο σου απάντησα πριν.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν το είπα με κακία, ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σε αγαπάω.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν έχω χιούμορ γιατί δεν κάνεις χιούμορ. Δεν κάνεις χιούμορ, είναι κάθε μέρα σταθερά το ίδιο. Είναι άποψη πρακτικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις