Media

Άννα Κουρή: Το επάγγελμα μου δεν είναι το παν στη ζωή μου

“Τα γηρατειά δεν με φοβίζουν φτάνει να έχω την υγεία μου και το μυαλό μου” δήλωσε η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για το μέλλον και τα όνειρά της.

Τα γηρατειά σας φοβίζουν;

Τα γηρατειά δεν με φοβίζουν φτάνει να έχω την υγεία μου και το μυαλό μου.

Είστε από τους ηθοποιούς εκείνους που λένε πως «θέλουν να πεθάνουν στο σανίδι»;

Όχι δεν είναι αυτό το όνειρό μου. Το επάγγελμα μου δεν είναι το παν στη ζωή μου αλλά ένα πολύ σημαντικό μέρος της. Γι’ αυτό θα με ευχαριστούσε να παίζω για πολλά χρόνια ακόμη αλλά αν δεν συμβεί υπάρχουν κι αλλά πράγματα που με γεμίζουν.

Υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε;

Πάντα ήθελα κάποια στιγμή να έχω αρκετά χρήματα και χρόνο και να ταξιδεύω για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ανά τον κόσμο!

Τι εύχεστε για το μέλλον;

Να έχω πάντα κοντά μου τον άντρα μου, την οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους υγιείς και χαρούμενους και να χαιρόμαστε την ζωή μαζί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας και Κουτσελίνη πήραν αναβολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υπόθεση Μπάλντοκ
Τις επόμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση, δηλαδή σχετικά με ρεπορτάζ για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, θα κληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ για την εκπομπή «ΟΡΕΝ Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό.
Ο Γιώργος Λιάγκας
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την πρόταση γάμου – «Να απολαύσεις την κάθε στιγμή»
«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει με παρέα στο Παρίσι, δεν είχαν πάει οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στα παραλειπόμενα της πρότασης γάμου
Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή 1