Media

Άννα Χατζησοφιά: Με τα χρήματα από τις επαναλήψεις αποπλήρωσα το δάνειο

«Είδα κι έπαθα για να το αποπληρώσω», λέει η Άννα Χατζησοφιά.

Η Άννα Χατζησοφιά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και υποδέχθηκε τη Χριστιάνα Κοχλατζή με την κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Η σεναριογράφος μάς ξενάγησε στους χώρους και αποκάλυψε πως είδε κι έπαθε για να αποπληρώσει το δάνειο που είχε πάρει.

«Ο αρχιτέκτονας που έφτιαξε το σπίτι μου το έχει παρακάνει με τις γυάλινες επιφάνειες. Αγόρασα το σπίτι το 2005 με δάνειο που κατά τη διάρκεια της κρίσης είδα κι έπαθα για να το αποπληρώσω γιατί ήταν σε ελβετικό φράγκο.

Αυτό που μας έσωσε τα χρόνια της κρίσης ήταν οι επαναλήψεις των σίριαλ. Με τα χρήματα από τις επαναλήψεις αποπλήρωσα το δάνειο», είπε αρχικά η Άννα Χατζησοφιά.

Η Άννα Χατζησοφιά είπε στη συνέχεια: «Πήρα έναν πίνακα από τη Θεσσαλονίκη που τον είδα με την άκρη του ματιού μου. Το πατάρι το έχω κάνει tv room.

Η κρεβατοκάμαρα είναι πολύ φωτεινή κι έχει θέα. Στο σπίτι μου έχω γραφείο όπου κάθομαι και γράφω τα σενάριά μου. Ένας από τους βασικούς λόγους που διάλεξα αυτό το σπίτι ήταν τα μεγάλα μπαλκόνια του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας