Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… καινούργιο ετοιμάζει η Καινούργιου;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… καινούργιο ετοιμάζει η Καινούργιου;

Τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου την επόμενη σεζόν να μην είναι στην εκπομπή «Δέστε τους» και μάλιστα να αντικατασταθεί από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όλα αυτά όμως, είναι… μεταξωτές κορδέλες, αφού άλλωστε, όπως σας ανέφερα και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit, την επόμενη χρονιά η παρέα του «Δέστε τους» θα συνεχίσει ως έχει, με το Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο. Μάλιστα η Κατερίνα δεν θα είναι μόνο στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA, αλλά θα αναλάβει και την παρουσίαση μίας ακόμα καινούργιας εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η παρουσιάστρια θα αναλάβει και μία εβδομαδιαία εκπομπή με θέμα τη μόδα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Κατερίνα παρακολουθεί πολύ τα θέματα της μόδας και μάλιστα έχει υπογράψει και δική της κολεξιόν. Την περίοδο αυτή μάλιστα τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας οργανώνουν την εκπομπή, επιθυμώντας να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οπότε, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται η Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο δεν  φεύγει από το «Δέστε τους», αλλά αντίθετα θα παραμείνει ακόμα πιο… δεμένη στο κανάλι της Κάντζας.

Βέβαια, το μόνο που απομένει είναι να βρεθούν οι απαραίτητοι χορηγοί για την εκπομπή, γιατί άνευ χορηγών τη σήμερον ημέρα… τίποτα δεν βγαίνει στον αέρα! Τα στελέχη του ALPHA όμως, πιστεύουν ότι για τη συγκεκριμένη εκπομπή μόδας θα βρεθούν οι απαραίτητοι σπόνσορες ώστε να καλύψουν μεγάλο μέρος της παραγωγής της.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, μετά από τον Νίκο Μουτσινά που έδωσε τα χέρια με τα στελέχη του σταθμού και για την επόμενη σεζόν, τον ίδιο δρόμο προς υπογραφή των καινούργιων τους συμβολαίων θα ακολουθήσουν κατά σειρά η Μαρία, η Κατερίνα και ο Γιώργος. Αυτό βέβαια που είναι αναγκαίο, είναι η εκπομπή να ανανεωθεί για να παραμείνουν… δεμένοι και οι τηλεθεατές μαζί της. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε