Media

Άρης Καβατζίκης: Δεν πιστεύω ότι χάλασε η φιλία Δημήτρη Ουγγαρέζου – Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Θα έλεγα και στον Δημήτρη "ας είμαστε λίγο προσεχτικοί" αλλά ποιος είμαι εγώ να πω στον άλλον τι θα πει;» αναρωτιέται ο Άρης Καβατζίκης

Για την “κόντρα” που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την καθημερινή εκπομπή του πρώτου στον ΣΚΑΪ, κλήθηκε να πάρει θέση ο Άρης Καβατζίκης στις νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Ραντεβού το ΣΚ” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

“Θα πω τι πιστεύω με το χέρι στην καρδιά. Ο Γιάννης είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος και ακόμα και αν είπε κάτι ο Δημήτρης, αν είπε δηλαδή ότι δεν μπορεί να είναι καλός στον συντονισμό μιας δημοσιογραφικής εκπομπής, ας το αφήσουμε να πέσει κάτω” δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

“Μια άποψη γνώμη εξέφρασε ο Δημήτρης και δεν νομίζω ότι δεν εκτιμάει τον Γιάννη, για να πω την αλήθεια. Ο Γιάννης είναι ένας ηθοποιός που τον αγαπάμε και έχει κάνει υπέροχα πράγματα στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Γιατί τώρα ο Γιάννης να ακούσει μόνο μια κριτική και να γίνει όλο αυτό;”.

“Βέβαια, αν είχα τη δυνατότητα, θα έλεγα και στον Δημήτρη “ας είμαστε λίγο προσεχτικοί” αλλά ποιος είμαι εγώ να πω στον άλλον τι θα πει; Και τι έγινε αν είπε και ο Δημήτρης τη δική του άποψη; Άποψη του είναι. Δεν πιστεύω πάντως ότι χάλασε η φιλία, δεν θα γίνει τίποτα” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Άρης Καβατζίκης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα