Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν θα πιστεύετε πού θα στεγαστεί τελικά το «Star Academy»

Δεν θα πιστεύετε πού θα στεγαστεί τελικά το «Star Academy»

Είναι ένα από τα διασημότερα talent show παγκοσμίως και όπως έχουμε αναφέρει με προηγούμενα κείμενα στο Newsit, το «Star Academy» θα στεγαστεί στο EPSILON. Τελικά όμως αποδεικνύεται, έχουμε… μαύρα μεσάνυχτα για τη στέγη της ελληνικής «Ακαδημίας Αστέρων»!

Τι εννοώ; Μπορεί η τηλεοπτική στέγη που θα φιλοξενήσει τη «Μουσική Ακαδημία» να είναι αυτή του EPSILON αλλά η –κυριολεκτικά- στέγη που θα ζήσουν και θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους οι διαγωνιζόμενοι είναι αυτή από τα «Μαύρα μεσάνυχτα».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η πολυτελής κατοικία στην πολύ καλή σειρά του MEGA σε σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή που σκηνοθέτησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος θα στεγάσει τώρα το «Star Academy».

 

 

Το πολυτελές οίκημα διαθέτει τους κατάλληλους χώρους για τη διαβίωση των διαγωνιζομένων αλλά και για την παρακολούθηση των μαθημάτων τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες στελέχη του EPSILON με ομάδα τεχνικών έκαναν τη μελέτη για να αποφασίσουν τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουν ώστε να έχουν το επιθυμητό τηλεοπτικό αποτέλεσμα, αλλά και να προσφέρουν στους διαγωνιζόμενους έναν ωραίο και άνετο χώρο.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι οι συμμετοχές για το πετυχημένο talent show είναι χιλιάδες και αυξάνονται καθημερινά, ενώ στα μέσα Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα casting για να επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι που θα φοιτήσουν στο «Star Academy»…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε