Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Αποστόλου για Δύο Ξένους: Τα 12 επεισόδια της τρίτης σεζόν κάναμε μια θράκα και τα κάψαμε στο Οίτυλο

Δημήτρης Αποστόλου για Δύο Ξένους: Τα 12 επεισόδια της τρίτης σεζόν κάναμε μια θράκα και τα κάψαμε στο Οίτυλο

“Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά” εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στο Mega Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου για την τρίτη σεζόν της σειράς Δύο Ξένοι, που δεν υλοποιήθηκε ποτέ. 

«Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά.

Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

Ο Δημήτρης Αποστόλου είπε επίσης: «Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδια με τον Αλέξανδρο, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις