Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Πανόπουλος: Η Ναταλία Γερμανού είναι δύσκολη αλλά δοτική

Δημήτρης Πανόπουλος: Η Ναταλία Γερμανού είναι δύσκολη αλλά δοτική
Φωτογραφία NDPPHOTO

«Αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname, είναι η Ναταλία Γερμανού», λέει ο Δημήτρης Πανόπουλος, που μίλησε για τη συνεργασία τους στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

Είναι για τρίτη χρονιά μέλος της εκπομπής και πλέον, όπως είπε στην κάμερα του «I love ΣουΚου» έχει βρει τα «πατήματά» του. Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε για την απαιτητική αλλά δοτική Ναταλία Γερμανού και έκανε εκτίμηση για το πότε θα έχει δική του εκπομπή.

«Είναι τρίτη χρονιά και έχει παγιωθεί. Νιώθω ότι πλέον έχουμε χημεία και στον αέρα γιατί -για να μην σου πω ψέματα την πρώτη χρονιά εξαιτίας μου και επειδή δεν μπορούσα να εγκληματιστώ σε αυτό το καινούριο πράγμα- δεν ήταν το ίδιο. Πλέον, όμως, νομίζω ότι πατάμε πολύ γερά και πάμε πολύ καλά.

Έχω δει την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, μου αρέσει. Κοιτάζουμε την τηλεθέαση γιατί από εκεί μετριέται η δουλειά μας και δεν το κάνουμε για κάποιο άγχος πρωτιάς, δεν έχουμε τέτοια ματαιοδοξία, το κάνουμε από επαγγελματισμό και θέλουμε να βλέπουμε τι έχει αντίκρισμα και τι μπορεί να χρειάζεται βελτίωση» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Για τη Ναταλία Γερμανού είπε: «Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλου και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία».

Για το ενδεχόμενο να πάρει δική του εκπομπή: «Είναι θέμα χρόνου να έρθει μία πρόταση για όποιον έχει τη φιλοδοξία και την ικανότητα να το κάνει. Γίνομαι 33, περίπου στα 44 θα την έχω την εκπομπή»

Media Τελευταίες ειδήσεις