Media

Έφη Παπαθεοδώρου: Επιβιβαστήκαμε σε ένα σαπιοκάραβο όπου νομίζαμε ότι θα πνιγούμε

“Εκτιμώ τους παλιούς ηθοποιούς γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορούσαν να συνεχίσουν” δηλώνει η Έφη Παπαθεοδώρου.

Για την πρώτη φορά που συμμετείχε σε περιοδεία και δη με κωμωδία μίλησε, μεταξύ άλλων, η Έφη Παπαθεοδώρου στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα αυτή την εβδομάδα.

Πως ήταν η πρώτη τουρνέ που πήγατε;

Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη. Ήταν το 1960 με τον ζεν πρεμιέ της εποχής, Ηλία Σταματίου. Σε αυτόν τον θίασο συμμετείχε επίσης η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με την οποία βγήκαμε μαζί από τη σχολή. Ήταν ο Αθηνόδωρος Προύσαλης, ήταν η Νίνα Παπαζαφειροπούλου.

Και πέσαμε από τα σύννεφα, θυμάμαι, γιατί εμείς τότε παίζαμε αρχαίες τραγωδίες και πολύ ποιοτικό θέατρο και ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε σε μια πολύ αστεία παράσταση. Θυμάμαι από αυτή την τουρνέ ότι ορμούσαν οι πιτσιρικάδες για να δουν και λίγο… γυμνό και γινόταν χαμός.

Στα Φάρσαλα, μάλιστα, σταματούσε για κάποια ώρα το ηλεκτρικό και ο κόσμος άρχιζε να τραγουδάει Θεοδωράκη. Όταν ερχόταν το φως, ξεκινούσαμε ξανά.

Εν τέλει, φτάσαμε ως την Αλεξανδρούπολη και ο θίασος δεν μάζεψε λεφτά με αποτέλεσμα να μου στείλουν οι γονείς μου για να μπορέσω να επιστρέψω.

Επιβιβαστήκαμε σε ένα σαπιοκάραβο όπου νομίζαμε ότι θα πνιγούμε. Ειλικρινά, έχω τρομερά μεγάλη εκτίμηση στους παλιούς ηθοποιούς, γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορούσαν να συνεχίσουν και να γίνουν ιερά τέρατα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας