Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε ο Γιώργος Παπαδάκης

Έκλεισε ο Γιώργος Παπαδάκης

Είναι λογικό που ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χαρακτηριστεί ως ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» αφού όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας του στη συγκεκριμένη ζώνη καταφέρνει να κερδίζει και στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Και μπορεί ο ΑΝΤ1 λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών να έριξε τίτλους τέλους για φέτος στην εκπομπή του, την «Πρωινό ΑΝΤ1», αλλά αναγκάστηκαν να τον «επιστρατεύσουν» για να μπορέσει ο σταθμός του Αμαρουσίου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επικαιρότητας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι αν και ο ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα δεν έχει και τις καλύτερες επιδόσεις στον ενημερωτικό τομέα η «Επικαιρότητα με τον Γιώργο Παπαδάκη» από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι καταφέρνει να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης, ανεβάζοντας τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της κατάταξης. Και όπως φαίνεται λόγω της επικαιρότητας ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στη θέση του και όλη την επόμενη βδομάδα!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης… έκλεισε με τον ΑΝΤ1 και για του χρόνου, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και οι δύο πλευρές, ο ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος, όντας ευχαριστημένοι από την πολύχρονη πετυχημένη συνεργασία τους, υπέγραψαν το καινούργιο συμβόλαιο. Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να είναι καθημερινά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη δίνοντας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε