Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εξοργισμένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Πάνο Βλάχο: Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο

Εξοργισμένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Πάνο Βλάχο: Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου με το στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Προτοσάλτε».

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συμφώνησε, ενώ κατηγόρησε τον Πάνο Βλάχο για ακραίο λόγο και φασισμό!

«Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο ρεμπέτικο, αλλάζοντας τους στίχους.

Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…

Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε είναι σάτιρα αυτό», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Ο Τζίμης Πανούσης δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε.

Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι!

Το είχα πει τότε με το “μη με λερώσετε” και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα. Φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός», συμπλήρωσε.

 

Και κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν “φασισμός με αγγελικό πρόσωπο”. Είναι φασιστικά αυτά που λέει».

Media Τελευταίες ειδήσεις