Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Αν και αισθάνομαι ότι έχω απαντήσεις για τα πάντα, κάποιες φορές κομπλάρω

Ελένη Μενεγάκη: Αν και αισθάνομαι ότι έχω απαντήσεις για τα πάντα, κάποιες φορές κομπλάρω

Ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη… κομπλάρει! Το παραδέχτηκε η ίδια σε συζήτηση που είχε σήμερα (10.11.2023) με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Στη νέα σειρά του MEGA, Milky Way, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας που καλείται να συμβουλεύσει έναν έφηβο για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του. Η Ελένη Μενεγάκη, στη συζήτηση που είχαν όταν ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της, παραδέχτηκε ότι εκείνη, που έχει όλες τις απαντήσεις, κάποιες φορές… δυσκολεύεται!

«Το σκέφτομαι καμιά φορά που μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις – ότι αν συνέβαινε αυτό ή αν συνέβαινε εκείνο εσύ τι θα ‘λεγες; – και πραγματικά, εγώ που αισθάνομαι ότι έχω τις απαντήσεις για τα πάντα, σε κάτι τέτοια θέματα κομπλάρω.

Δηλαδή δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να μιλήσω σε ένα παιδί, αν αντιμετώπιζε μία τέτοια κατάσταση. Ένα νεαρό παιδί 17 χρονών. Είναι αυτά που λες: κάτσε λίγο να σκεφτώ τώρα εγώ στην ηλικία μου πώς ένα νέο παιδί μπορεί να ακούσει το οτιδήποτε θα ήθελε να ακούσει αλλά και το τι είναι σωστό να του πεις.

«Όλοι έχουν όνειρα στα 17, εκεί θέλω να καταλήξω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Τις συμβουλές τις λέμε αλλά τα παιδιά θα κάνουν αυτό που θέλουν τελικά», ανέφερε από την πλευρά του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις