Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ελένη Τσολάκη: Φοβόμουν τα σκυλάκια, αλλά η καρδιά μου επικοινωνεί με την «Τρούφα»

Ελένη Τσολάκη: Φοβόμουν τα σκυλάκια, αλλά η καρδιά μου επικοινωνεί με την «Τρούφα»

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφερόμενη στη φετινή τηλεοπτική χρονιά είπε πως ήταν αρκετά δύσκολη.

«Δεν ξέρω εάν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θέλει να βλέπει ο κόσμος. Από τη μία είναι καλό που υπάρχουν τόσες εκπομπές και για τον κόσμο αλλά και για εμάς γιατί έχουμε επιλογές. Από την άλλη όμως, είναι μία μάχη, ειδικά από τότε που μπήκε και η επικαιρότητα στη ψυχαγωγία».

Όπως είπε η Ελένη Τσολάκη, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στη τηλεόραση από τα site καθώς δεν προλαβαίνει να δει κανονικά τηλεόραση.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου από πότε να έχω να κάτσω να δω κάποια εκπομπή ή κάποια σειρά. Μόνο καμιά ταινία εάν δω το βράδυ στο σπίτι. Οι πραγματικοί μου φίλοι δεν με ρωτάνε για την τηλεόραση γιατί ξέρουν πως δεν θα μιλήσω. Όταν βρισκόμαστε λέμε άλλα πράγματα».

Μιλώντας για το σκυλάκι της αποκάλυψε πως πριν της αποκτήσει, είχε φοβία καθώς την είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι όταν ήταν μικρή. «Μέχρι να πάρω την Τρούφα δεν είχα ακουμπήσει σκυλάκι. Φοβόμουν τα σκυλάκια γιατί με είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι μικρή.

Ένα από τα πράγματα που δεν ήμουν περήφανη εγώ για τον εαυτό μου ήταν η συγκεκριμένη φοβία. Και πίστευα πως θα το καταπολεμήσω, ζώντας με ένα σκυλάκι. Είναι συνέχεια μαζί μου».

Σε σχέση με τα Χριστούγεννα είπε πως θυμάται πολύ έντονα τις μυρωδιές από τα τσουρέκια που έφτιανε η μητέρα της.

«Δεν ήμουν της κουζίνας. Όταν ξεκίνησα να μένω μόνη μου έμαθα αναγκαστικά να μαγειρεύω. Λίγο πολύ όλοι γινόμαστε οι μαμά μας. Λέω κουβέντες που έλεγε και εκείνη.

Στολίζω το σπίτι τις γιορτές, τρελαίνομαι. Είμαστε εννέα χρόνια με τον Τάσο. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα είναι το παιδιά. Όλο το υπόλοιπο είναι το ίδιο πάνω κάτω. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους.

Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

Media Τελευταίες ειδήσεις