Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Ελένη Χατζίδου για Σκορδά: Πέταξε μία μπηχτή και την είδα φανερά ξενερωμένη για όσα συζητιούνται σε άλλες εκπομπές

Ελένη Χατζίδου για Σκορδά: Πέταξε μία μπηχτή και την είδα φανερά ξενερωμένη για όσα συζητιούνται σε άλλες εκπομπές

“Πάντως αυτό που λέμε ότι κι η Φαίη το έχει κάνει. Πραγματικά όλοι το έχουν κάνει κι άλλοι έχουν βάλει και τη σφραγίδα τους ότι έχουν πέσει υπογραφές χωρίς να έχουν πέσει, οπότε μην μας ενοχλεί κάτι που… Αυτό” δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε την μπηχτή της Φαίης Σκορδά προς άλλες παρουσιάστριες αναφέροντας πως απευθυνόταν στην Κατερίνα Καινούργιου.

Παράλληλα, σημείωσε πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει ασχοληθεί κι η ίδια με συμβόλαια παρουσιαστών και ότι δεν είναι λόγος αυτός να ενοχλείται.

“Πέταξε μία μπηχτή και την είδα φανερά ξενερωμένη για όλα αυτά που συζητιούνται σε άλλες εκπομπές και μάλιστα απευθύνθηκε σε συγκεκριμένη παρουσιάστρια νομίζω.

Δεν ξέρω αν πήγε το μυαλό σας” δήλωσε αρχικά η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να μεταφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου.

“Απάντησε κι η ίδια κι είπε ποιος έχει τέτοιο ζόρι; Τα δύο επικρατέστερα κανάλια ήταν ο ΑΝΤ1 και το Mega και υπάρχει κι ο ΣΚΑΙ. Με αυτήν τη διάψευση που έγινε δια της ατόπου απαγωγής ο ΑΝΤ1 φεύγει από το παιχνίδι. Έχουμε επικρατέστερο πλέον το Mega και το ΣΚΑΙ” συμπέρανε ο Ετεοκλής Παύλου.

“Δεν μπορείς να ξέρεις με ποιόν συζητά, τίποτα δεν αποκλείεται. Εγώ νομίζω ότι την ενοχλεί ο τρόπος και δεν είναι μόνο ότι όπως μεταφέρουμε γίνονται συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, τον ΣΚΑΙ, το Mega.

Είναι αυτό που λέγεται το ότι εγώ ξέρω ότι η Φαίη έκλεισε στον ΑΝΤ1. Αυτό νομίζω ότι την ενοχλεί” είπε η Λιλή Πυράκη.

“Κι η Φαίη το έχει κάνει και το ξέρω” σημείωσε ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου να συνεχίζει: “Πάντως αυτό που λέμε ότι κι η Φαίη το έχει κάνει.

Πραγματικά όλοι το έχουν κάνει κι άλλοι έχουν βάλει και τη σφραγίδα τους ότι έχουν πέσει υπογραφές χωρίς να έχουν πέσει, οπότε μην μας ενοχλεί κάτι που… Αυτό”.

Media Τελευταίες ειδήσεις