Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έσκισε το συμβόλαιο με το MEGA, αλλά τα… μαγειρεύει με τον ALPHA

Έσκισε το συμβόλαιο με το MEGA, αλλά τα… μαγειρεύει με τον ALPHA

Σε κάνει να θες να… δαγκώσεις την οθόνη της τηλεόρασης, για να γευτείς αυτά που μαγειρεύει.

Oι πολίτικες συνταγές της Μαρίας Εκμετσίογλου κέρδισαν τους τηλεθεατές, αλλά φαίνεται ότι έπεσαν… βαριές για κάποιους στο MEGA.

Έτσι, η στάση τους. ανάγκασε τη μαγείρισσα να αποχωρήσει από το κανάλι της Μεσογείων και χωρίς να συζητήσει μαζί τους για συνέχιση της συνεργασίας τους να αποφασίσει να μαγειρέψει αλλού.

Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, αυτή ήταν που αρνήθηκε να συζητήσει με τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αφού… δεν έδεσε η συνεργασία τους και μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ποτέ δεν ζήτησε περισσότερα χρήματα, ενώ κάλεσε οποιονδήποτε από το MEGA να διαψεύσει τα λεγόμενά της.

Βέβαια μπορεί να αποφάσισε η εκπομπή «Από την Πόλη έρχομαι» να μην συνεχίσει στο MEGA, αλλά δέχτηκε ήδη προτάσεις από άλλα τηλεοπτικά κανάλια και όπως φαίνεται γίνεται… ψήσιμο με τον ALPHA.

Άσχετα όμως, από την εκπομπή στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, η μαγείρισσα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τούρκικο τηλεοπτικό σταθμό, μαγειρεύοντας μάλιστα στον καινούργιο κύκλο των εκπομπών της φαγητά από την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό και τα περισσότερα από τα καινούργια επεισόδια θα γυριστούν στη χώρα μας, καθώς η Μαρία Εκμετσίογλου θέλει μέσα από την εκπομπή της να προβάλλει στο τούρκικο κανάλι και τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν κάποια επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου έζησε για 13 χρόνια και γνωρίζει καλά, με σκοπό να μάθουν τη συμπρωτεύουσα και οι τούρκοι τηλεθεατές.

Ωστόσο, αν η συμφωνία με τον ALPHA προχωρήσει, τότε μέσα στην καινούργια σεζόν η έμπειρη μαγείρισσα θα βρεθεί ξανά και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να το «πλημμυρίσει» πάλι με πολίτικες μυρωδιές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε