Media

Εύα Καϊλή: Ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος μού πήραν την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής

«Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής», λέει η Εύα Καϊλή.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, τον σύντροφό της και το μωράκι τους, αλλά και τη χυδαία κριτική που έχει δεχτεί.

«Η απώλεια της Φώφης μας σόκαρε όλους, αισθανόμασταν πως πάντα κερδίζει τις μάχες. Λόγω της απόστασης δεν βλεπόμασταν συχνά και πολλές φορές δεν συμφωνούσαμε πολιτικά, όταν όμως γεννήθηκε η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Εύα τώρα θέλει οργάνωση για να τα καταφέρεις”», είπε αρχικά η Εύα Καϊλή.

Για τον σύντροφο της, αλλά και το μωράκι τους, η Εύα Καϊλή είπε: «Γέννησα πριν 9 μήνες ένα κοριτσάκι και όλα φωτίστηκαν αλλιώς. Η καραντίνα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση να κάνω ένα παιδί. Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος.

Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μοντέρνοι έχουμε ένα σύμφωνο, αλλά θα γίνει και αυτό. Ο σύντροφος μου είναι Ιταλός και ήρθε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. 

Την κόρη μου την ονομάσαμε Αριάδνη και θα κάνουμε την βάπτιση μέχρι το Πάσχα».

«Η εμφάνισή μου όσο με βοήθησε τόσο με δυσκόλεψε. Έχω δεχτεί χυδαία κριτική επειδή είμαι γυναίκα, επειδή ήμουν νέα στην πολιτική. Και από πολιτικούς έχω ακούσει ότι “έλα, μια κοπελίτσα είναι” και απάντησα», πρόσθεσε η Εύα Καϊλή στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Εύα Καϊλή είπε: «Δυο φορές βγήκα πρώτη στη Θεσσαλονίκη και δύο φορές πήρε ο πρόεδρος της έδρα μου.

Αυτό με πείσμωσε και μου έδωσε δύο ευκαιρίες. Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής και μετά έκανε το ίδιο και ο Βαγγέλης Βενιζέλος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας