Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Όσο χοντρόπετσος και να είσαι δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι»

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Όσο χοντρόπετσος και να είσαι δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι»
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Με αφορμή τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς, η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σήμερα (31.10.23) σε μία προσωπική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

«Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο το οποίο δεν θέλει να του το ακουμπάει κανείς. Όταν πριν από 3 μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram, γιατί θεώρησε ότι κάτι έκανα εδώ στην εκπομπή -δεν έχει σημασία- και μου είπε ότι “καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά”, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά όσο χοντρόπετσος και να είσαι δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι», είπε φανερά εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Και συνέχισε: «Εμένα μου γύριζε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Ο καθένας έχει μία συγκεκριμένη ψυχολογία, δεν θα μπει στη διαπραγμάτευση για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας».

Παίρνοντας το λόγο ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη δημοσιογράφο: «Είσαι καλό και ευαίσθητο παιδί. Όλοι έχουμε τρωτά σημεία. Όταν σου έγραψε αυτή ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί, έκλαιγες ώρες.

Είμαι όμως εγώ που καθημερινά σου λέω ότι έχω βληθεί όσο κανένας από αυτήν εδώ τη λαίλαπα στην Ελλάδα, σου λέω πέτα το γαμ@@@ο σε μία γωνία και άσε το να πάει στο δια@@ο».

Media Τελευταίες ειδήσεις