Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν έμπαιναν χρήματα στο σπίτι, δεν ήξερα τι να κάνω

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν έμπαιναν χρήματα στο σπίτι, δεν ήξερα τι να κάνω

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής “Δύο στη 1” της ΕΡΤ, όπου εστίασε στις δύσκολες επαγγελματικές περιόδους και την πολιτική.

“Βίωσα αρκετές απογοητεύσεις, δεν θα έλεγα ότι μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα με την έννοια ότι χρειάστηκε να κάνω και άλλες δουλειές για πολλά χρόνια για να ζω. Δεν ζεις άλλωστε από το θέατρο αμέσως, αποκλείεται.

Δεν μπορώ να πω όμως, από την άλλη, ότι ήμουν και άτυχος γιατί δόξα τω Θεώ καλά πήγαν τα πράγματα, αρκετές δουλειές έκανα και δεν έμεινα για μεγάλα διαστήματα άνεργος.

Η τελευταία φορά ήταν όταν έγιναν τα capital controls που ακυρώθηκε μια δουλειά και σακατεύτηκα.

Η ψυχολογία είχε πέσει στα τάρταρα και ήμουν στα όρια της μελαγχολίας. Για ένα μεγάλο διάστημα δεν έμπαιναν χρήματα στο σπίτι οπότε δεν ήξερα τι μπορώ να κάνω”.

“Έχω φανταστεί τον εαυτό μου εκτός θεάτρου και, αν είχα άλλο τρόποπ επιβίωσης, με μεγάλη μου χαρά θα έκανα και άλλα πράγματα. Δεν θα μου έλειπε δηλαδή το θέατρο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να επιλέγω και μια χρονιά να κάνω θέατρο και τρεις να μην κάνω.

Απωθημένα επαγγελματικά δεν έχω, αντίθετα έχω απωθημένα από την υπόλοιπη ζωή. Δεν έχω προλάβει να κάνω ταξίδια, δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά πράγματα οπότε με χαρά θα τα παράταγα όλα για να τα έκανα αυτά” παραδέχθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

“Στην πολιτική δεν έχω σκεφτεί ποτέ να περάσω γιατί θα ήμουν αποτυχημένος, είναι σίγουρο. Κατ΄αρχάς θα είχα παραιτηθεί γιατί δεν θα άντεχα παραπάνω από έναν μήνα.

Έχω εμπλακεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και με το ζόρι αντέχω γιατί δεν μπορώ την πραγματική υποκρισία” πρόσθεσε, ακόμα, ο αγαπημένος ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις