Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Προσέβαλε διάφορους ανθρώπους του χώρου μου και δημοσιογράφους όλον αυτόν τον καιρό

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Προσέβαλε διάφορους ανθρώπους του χώρου μου και δημοσιογράφους όλον αυτόν τον καιρό

“Προσπάθησε να μεταφέρει τη δίκη έξω από τα δικαστήρια σε μια άλλου είδους δίκη, με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μένα” σημείωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για την ανοιχτή επιστολή που υπογράφουν 343 πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και τον δημοσιογραφικό χώρο για τον Αλέξη Κούγια.

«Προσέβαλε διάφορους ανθρώπους και του χώρου μου και δημοσιογράφους όλον αυτόν τον καιρό. Προσπάθησε να μεταφέρει τη δίκη έξω από τα δικαστήρια σε μια άλλου είδους δίκη, με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μένα.

Εφόσον υπήρχε αυτή η δράση από τον κ. Κούγια, εγώ δήλωσα την αλληλεγγύη μου σε αυτή την αντίδραση. Με ενόχλησε. Με προσέβαλε όταν άκουγα όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς…», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σχετικά με τη φράση του κ. Κούγια ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ναι ΟΚ… Δεν έχει όμως βιασμούς ανηλίκων, δεν συνηθίζεται να έχει βιασμούς ανηλίκων».

Media Τελευταίες ειδήσεις