Media

Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν γίνονται επαναστάσεις με βόλεμα, να μοιραστούμε τα αγαθά της χώρας μας

“Δεν γίνονται επαναστάσεις με βόλεμα” εξηγεί ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη.

Για την εικόνα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα κλήθηκε να τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, ο  Γιάννης Ζουγανέλης στη συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην σημερινή εικόνα της ελληνικής κοινωνίας και τα ‘πε έξω από τα δόντια.

Η ζωή πως είναι σήμερα στην Ελλάδα;

Οι άνθρωποι ζουν στα όρια της φτώχειας. Τα προϊόντα δεν πλησιάζονται. Είναι πολυτέλεια το σούπερ μάρκετ. Το αγγούρι από 1 ευρώ έχει ξεφύγει και πάει στα 5; Τι κάνουν οι πολιτικοί μας; Γιατί δεν ενισχύουν την ελληνική παραγωγή; Γιατί είμαστε ξενόδουλοι; Για να πάει μπροστά η οικονομία και η χώρα μας πρέπει να πάψουμε να είμαστε ξενόδουλοι. Και βολεμένοι.

Δεν γίνονται επαναστάσεις με βόλεμα. Να μοιραστούμε όλοι μας τα αγαθά της χώρας μας. Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια.

Ξέρετε, είμαι παιδί γονιών με αναπηρία και ξέρω τι σημαίνει και αδικία και ελλείψεις και δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά μεγάλωσα με αγάπη και ας μην είχαμε αρωγή από το κράτος. Γι’ αυτό μιλάω. Γιατί ξέρω τη δυσκολία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2025: Η μεγάλη ανατροπή στους δύο ημιτελικούς – Αλλάζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό
Η Klavdia