Media

Γιάννης Ζουγανέλης: Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτούν για τα προσωπικά της Ελεωνόρας

«Έχει παραγίνει το κακό», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε, στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι συνέχεια τον ρωτούν για την προσωπική ζωή της κόρης του.

«Εγγονάκι δεν υπάρχει, μακάρι να έρθει. Θέλω να ακούσω τη λέξη παππούς οπωσδήποτε. Δε θέλω να ακούσω το όνομά μου, δεν είμαι από αυτούς.

Είπα στην κόρη μου κάποια στιγμή πως αν κάνει παιδί, να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “έλα ρε μπαμπά, θα το βγάλω Γιάννη…καταρχήν θα κάνω κορίτσι” και της λέω “τότε θα το βγάλεις Γιάννη”. Άρχισε να το σκέφτεται, θα ήταν πρωτοποριακό», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά της. Έχει παραγίνει το κακό…

Μπορεί να συμβαίνει κάτι, μπορεί να μη συμβαίνει και εγώ δεν είμαι και υποχρεωμένος να ξέρω. Τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, τον διαχειρίστηκα με αδιαφορία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2025: Η μεγάλη ανατροπή στους δύο ημιτελικούς – Αλλάζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό
Η Klavdia