Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γίνετε νονοί για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Γίνετε νονοί για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Συγκινητική για ακόμα μία φορά είναι η προσφορά των απλών πολιτών για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η σειρά δράσης του ΣΚΑΪ που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, αποσκοπεί στον να συγκεντρωθούν πράγματα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν καλύτερα αυτές τις μέρες

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» λοιπόν, το κανάλι του Φαλήρου διοργανώνει σειρά δράσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τίτλο «Αυτό το Πάσχα γίνει κι εσύ νονός» και με σκοπό να συγκεντρωθούν πράγματα για τα παιδιά. Ήδη, έχουν συγκεντρωθεί 1.020 κούτες με παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια και 43 κούτες με λαμπάδες, ενώ οι δράσεις θα συνεχιστούν και το Σάββατο 27 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, μπορείτε να πάτε στην Αθήνα (πλατεία Κοραή), στο Χαλάνδρι (πλατεία Αγίου Νικολάου), στο Παλαιό Φάληρο (πλατεία Φλοίσβου) και στο Περιστέρι (μπροστά στο Δημαρχείο) και να προσφέρετε ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, καινούρια ή σε άψογη κατάσταση. Στα σημεία μάλιστα αυτά θα περιμένουν εκπλήξεις και happening τα παιδιά που θα προσέλθουν για να φέρουν τα δώρα τους! Τα δώρα που θα προσφερθούν θα παραληφθούν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των δήμων, όπου γίνονται οι δράσεις και θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.


Είναι ευκαιρία λοιπόν, αυτό το Πάσχα, μέσα από την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, να γίνουμε νονοί για τα παιδιά που έχουν ανάγκη…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε