Media

Γιώργος Νταλάρας: Τα κέντρα δουλεύουν δυο φορές την εβδομάδα, εκεί η μουσική είναι κομπάρσος

“Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά” δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τη μουσική, την απόφασή του να αποσυρθεί από τις πίστες και το πως νιώθει που είναι παππούς.

«Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά. Είχα το “θράσος” να τραγουδήσω στον Μάρκο Βαμβακάρη ένα από τα τραγούδια του. “Πεταξα” όταν μου είπε ότι το είπα καλά. Τα κέντρα δουλεύουν πλέον δυο φορές την εβδομάδα. Όμως εκεί η μουσική είναι κομπάρσος. Εγώ τα πέρασα αυτά, σε άλλη ηλικία», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε στη συνέχεια: «Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας.

Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης. Έχουν κύρος στη μνήμη μας. Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε δυο μέρες εκπομπή γι’ αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: «Εξαργύρωσε το διάβασμα που έχει ρίξει στη ζωή του» λέει ο πατέρας του Φίλιππου Μπεκιάρη που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ
Ο πατέρας του 26χρονου παίχτη μιλά στο newsit.gr για τη μεγάλη νίκη του γιου του στο γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1
Νικητής σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων 5