Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η… αναβάθμιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η… αναβάθμιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία, όπως λένε, αλλά σίγουρα τίποτα… δεν γράφεται τυχαία! Η σημασία λοιπόν του λατινικού γνωμικού «verba volant, scripta manent», ότι δηλαδή τα λόγια… πετούν, αλλά τα γραπτά μένουν, αποδεικνύεται και στο τελευταίο δελτίο Τύπου του ALPHA για την έκθεση φωτογραφίας της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».

Σε αυτό λοιπόν, τονίζεται ότι «Οι οικοδεσπότες της έκθεσης, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Παύλος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Χατζηδάκης, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες».

Η σειρά των ονομάτων των οικοδεσποτών μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού τα έως τώρα δελτία Τύπου του σταθμού της Κάντζας για την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ανέφεραν ότι «Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνουν δράση Μες στην καλή Χαρά»

Η… αναβάθμιση λοιπόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που μέσα από τα γραπτά από «…και…» έγινε… δεύτερη τη τάξη «οικοδεσπότης», είναι εμφανής. Να δούμε αν θα υπάρξει και… τηλεοπτική αναβάθμιση, καθώς πολλά λέγονται και ακούγονται στο κανάλι της Κάντζας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε