Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Η Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκαθάρισε ότι «για κάποιους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα»

Η Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκαθάρισε ότι «για κάποιους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα»

Η Φάρμα στο Star έκανε απόψε (25.09.2023) πρεμιέρα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να διαμηνύει ότι «η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, ανέλυσε στους παίκτες της Φάρμας τους όρους με τους οποίους θα εκτυλίσσεται το παιχνίδι σε αυτόν τον νέο κύκλο.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος.

Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα» είπε στην έναρξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

  

Στη συνέχεια, ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής της Φάρμας αναφέρθηκε στους κανόνες και τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις