Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Λάτσιου… δεν έκλεισε την πόρτα!

Η Λάτσιου… δεν έκλεισε την πόρτα!

Ήταν Πέμπτη βράδυ, όταν πρώτα μέσα από το Newsit δημοσιοποίησα την αποχώρηση της Αγλαΐας Λάτσιου από τον ALPHA. Μία αποχώρηση που σημαίνει πολλά, καθώς στο παρασκήνιο λέγονται ακόμα περισσότερα, αφού η Λάτσιου υπήρξε ηγετικό στέλεχος στην ομάδα του σταθμού της Κάντζας, ως γενική διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής «Plus Productions» από το 2004 έως την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα που αποχώρησε… ξαφνικά!

Η αποχώρηση αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά ηχηρή έξοδος από τον ALPHA μέσα σε διάστημα δύο περίπου μηνών, καθώς στις αρχές Απριλίου αποχώρησε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας, Γραφείου Τύπου και Marketing του ALPHA και λίγες μέρες μετά ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού Λαυρέντης Αλβέρτης, ο οποίος μάλιστα υπήρξε επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Αγλαΐα Λάτσιου ήταν το τρίτο πρόσωπο, αλλά όπως μαθαίνω δεν θα είναι το τελευταίο από την ηγετική ομάδα του σταθμού. Όπως λοιπόν μου αναφέρουν έγκυρες πηγές, μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να αποχωρήσει και κάποιο άλλο στέλεχος, καθώς στο κανάλι της Κάντζας… φαίνεται πως κάτι συμβαίνει, ή… πρόκειται να συμβεί! Προς το παρόν δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα…!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα που απέστειλε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του ALPHA, Γιώτα Δασκαλάκη σε ορισμένους εργαζόμενους του σταθμού, επισημοποιώντας την αποχώρηση της Αγλαΐας Λάτσιου και καλωσορίζοντας τον Κώστα Σούσουλα, που όπως σας είχα γράψει πρώτα στο Newsit, αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση στην εταιρεία «Plus Productions».

Το μήνυμα είναι το εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αποχώρηση της Αγλαΐας Λάτσιου από την Plus Productions. Την ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό και την πολύτιμη προσφορά της στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, που διηύθυνε από το 2004 έως σήμερα, και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Καλωσορίζουμε στην Plus Productions τον Κώστα Σούσουλα, παραγωγό με 15ετή εμπειρία σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές όπως η ελληνική τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» και η κινηματογραφική ταινία «Αν». Θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Με εκτίμηση,
Γιώτα Δασκαλάκη
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού»

Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση – βόμβα από τον Alpha

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζουν στον ALPHA με τη Σπυροπούλου

Μουδιασμένοι στον ALPHA μετά την αποχώρηση Λάτσιου

Ποιά πολυσυζητημένη πρώην συνεργάτης της Ελένης, επιστρέφει αύριο στην εκπομπή;

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε