Media

Η παραλία – επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης αποπειράται να δολοφονήσει τη Φανή

Η Νικολίνα πάει στον τάφο της Μαργαρίτας για να απολογηθεί

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία». Τι θα δούμε από τη Δευτέρα 5 έως και την Πέμπτη 8 Μαΐου 2025, στις 22:00.

Ο Γιόχαν ζητά ενισχύσεις από τον εντολέα του, την ώρα που όλοι πλέον κινούνται εναντίον του, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Χρήστος ενημερώνει την Τες ότι συνέλαβαν τον λογιστή που την εξαπάτησε, ενώ η Νικολίνα επισκέπτεται τον τάφο της Μαργαρίτας και απολογείται για την πράξη της. Η Φανή βγάζει εκτός εαυτού τον Διονύση, ο οποίος αποπειράται να την πνίξει…

Η παραλία: Δευτέρα 5 Μαΐου 2025

Eπεισόδιο 121o: Ο Δημητρός επιστρέφει στο σπίτι ταλαιπωρημένος, χωρίς να λέει για τον Γιόχαν και το μαγικό δωμάτιο. Ο Μανώλης ενημερώνει τον Κολιτσιδάκη πως ο Παντελής φαίνεται να έχει μπλέξει κάπου και τους κρύβει πράγματα. Στο μεταξύ, ο Αρβανιτάκης περιμένει τον Γιόχαν στο σημείο συνάντησής τους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε. Στο ξενοδοχείο, ο Χρήστος προτείνει στη Φανή το ενδεχόμενο να πουλήσουν το ξενοδοχείο και να φύγουν. Στην παραλία, ο Παύλος και η Ιφιγένεια προχωρούν σε μια ιδιόρρυθμη επανένωση. Η Σοφί ζητάει από τον Μανώλη εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του και τον πιέζει μέχρι να της απαντήσει ειλικρινά. Η Μαίρη συζητά με τον Διονύση για την ιατροδικαστική εξέταση της Μαργαρίτας και η Νικολίνα κρυφακούει την κουβέντα. Ο Γιόχαν ενημερώνει τον εντολέα του πως βρήκε όσα έψαχναν τόσο καιρό και ζητάει ενισχύσεις προκειμένου να τα μεταφέρουν. Θα φροντίσει εκείνος να μην μπει κανένας εμπόδιο στο σχέδιό τους.

Η παραλία:  Τρίτη 6 Μαΐου 2025

Eπεισόδιο 122o: Ο Χρήστος ενημερώνει την Τες ότι συνέλαβαν τον λογιστή που την εξαπάτησε και προτείνει να της κλείσει ένα εισιτήριο για Αμερική. Η Μπέρτα λέει στον Μανώλη πως προσπάθησε να επισκεφθεί τη Γιούντιθ, αλλά για κάποιον ύποπτο λόγο δεν της το επέτρεψαν. Η Μαίρη σκέφτεται το ενδεχόμενο εκταφής της Μαργαρίτας για να σταλεί στη Γερμανία για ιατροδικαστική εξέταση. Η Νικολίνα εκφράζει τις αντιρρήσεις της και προτρέπει τη Μαίρη να προχωρήσει τη ζωή της. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας εξηγεί στον Κοσμά το σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσουν τον Γιόχαν, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τη Γιούντιθ. Η Μαρία και η Ιφιγένεια προετοιμάζονται για τα εγκαίνια και συζητούν για τα θέματα εμπιστοσύνης που έχουν στις σχέσεις τους. Στις ερημιές, ο Γιόχαν ζητάει από τον Αρβανιτάκη να πει τα τελευταία του λόγια, ενώ κάποιος τους κοιτάζει από μακριά. Στο ξενοδοχείο, ο Διονύσης επιδιώκει να διαπραγματευτεί με τη Φανή, όμως μια αναφορά στο παρελθόν του τον βγάζει εκτός ελέγχου απέναντί της.

Η παραλία: Τετάρτη 7 Μαΐου  2025

Eπεισόδιο 123ο: Η Μπέρτα μιλάει με τον Μανώλη και τον Κώστα για την απειλητική συνάντηση του Αρβανιτάκη με τον Γερμανό στις ερημιές. Στο μεταξύ, το σχέδιο του Καραπάνου με δόλωμα τη Γιούντιθ μπαίνει σε εφαρμογή, με το νέο της απόδρασης να διαρρέει σταδιακά φτάνοντας μέχρι τον Γιόχαν. Ο Κολιτσιδάκης φροντίζει για την προστασία του Μανώλη, όμως τα πράγματα ξεφεύγουν και ο Μανώλης κινδυνεύει. Στο ξενοδοχείο, η Ιφιγένεια σοκάρεται από την κατάσταση στην οποία βλέπει τη Φανή, ενώ ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει τον Διονύση να πληρώσει για ό,τι έκανε στη γυναίκα του. Στο σπίτι, ο Διονύσης επιχειρεί να μάθει από τον Δημητρό λεπτομέρειες για τον κακό και το μαγικό δωμάτιο, όμως ο Παύλος διακόπτει έξαλλος την κουβέντα ζητώντας του τον λόγο για την απόπειρα πνιγμού. Η Νικολίνα επισκέπτεται τον τάφο της Μαργαρίτας και απολογείται για την πράξη της. Ο παπα-Νικόλας την πλησιάζει και εκείνη δέχεται να του μιλήσει για τη ζωή της.

Η παραλία: Πέμπτη 8 Μαΐου 2025

Eπεισόδιο 124ο: Η απόπειρα πνιγμού της Φανής από τον Διονύση φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Αρχοντάκη. Ο Παύλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μείνει κοντά στην Ιφιγένεια, ενώ η Μαίρη βιώνει την πίεση της Νικολίνας και τον φόβο πως δεν ξέρει πραγματικά τον άνθρωπο που αγάπησε. Στο ξενοδοχείο, η Φανή εξηγεί στον Χρήστο ότι ο Διονύσης θα γλιτώσει και πάλι αν κινηθούν μόνο νομικά και έτσι σκέφτεται να του πάρει ό,τι αγαπά για να τον διαλύσει. Στην εκδρομή τους, η Νόνα και ο Ρόμπερτ συμφιλιώνονται μετά τον καβγά και η Νόνα καταφεύγει και πάλι στα ποιήματά της, όπως τον παλιό καιρό. Ο Κολιτσιδάκης και ο Αρβανιτάκης ψάχνουν τον Μανώλη, όμως η συμπεριφορά του Παντελή είναι έντονα καχύποπτη, με αποτέλεσμα ο Κοσμάς να τον ρωτήσει ευθέως τι του συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Στο μεταξύ, στην παραλία ο Μανώλης και η Μπέρτα περιμένουν την Γιούντιθ προκειμένου να πιάσουν τον Γερμανό, όμως τίποτα δεν πηγαίνει όπως το σχεδίασαν. 

Παίζουν: Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρης Καλαφάτης), Μαρία Ναυπλιώτου (χήρα – Ειρήνη), Νικολάκης Ζεγκίνογλου (πιτσιρικάς – Μανώλης), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Μπέτυ Λιβανού (Νικολίνα Αρχοντάκη), Γιώργος Νινιός (Δημητρός Αρχοντάκης), Μαίρη Μηνά (Μαίρη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Αναστασία Γερωνυμάκη (Νικολαΐς Μπιμπλή), Άντριαν Φρίλινγκ (Ρόμπερτ), Νικόλας Παπαϊωάννου (Κολτσιδάκης), Νίκος Καραγεώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης), Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ)

Στον ρόλο του Στράτου Παπαδουράκη, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος και στον ρόλο του Οδυσσέα Καραπάνου, ο Δημήτρης Πασσάς

Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά «Η παραλία»: Αφροδίτη Λιάντου (Ιφιγένεια Τουφεξή), Αλεξία Καλτσίκη (Φανή Τουφεξή), Κώστας Κάππας (Χρήστος Τουφεξής), Χρήστος Κραγιόπουλος (Απόστολος Τουφεξής), Ντένια Στασινοπούλου (Σοφί), Σύρμω Κεκέ (Μπέρτα), Ειρήνη Γιώτη (Άρια), Ανδριάνα Σαράντη (Γιούντιθ), Ευθαλία Παπακώστα (Έιμι), Άλκης Μπακογιάννης (Ιάκωβος Γεροντάκης)

Εμπνευσμένο από την πρωτότυπη ιδέα των: Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Σκηνοθέτες: Εύη Βαρδάκη, Γιώργος Κικίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Γούλος, Άγγελος Παπαδόπουλος

Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη

Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου

Μακιγιάζ: Λία Πρωτοπαππά, Έλλη Κριαρά

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος, Σωκράτης Μπασιακούλης

Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης

Μουσικοί-στίχοι: Alex Sid, Δημήτρης Νάσιος (Quasamodo)

Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης

Casting: Ηρώ Γάλλου

Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Αποστολίδης

Project manager: Ορέστης Πλακιάς

Executive producer: Βασίλης Χρυσανθόπουλος

Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ΕΡΤ.

Η «Παραλία»: Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαριάννα Πουρέγκα για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: «Έφτασα σε ένα τέλμα πρακτικό, σκέφτηκα να τα παρατήσω»
«Με κάποιο τρόπο κατάφερα να δουλέψω στην ταξιθεσία τότε στο Κρατικό Θέατρο, παράλληλα με τη σχολή, οπότε έβγαζα ένα χαρτζιλίκι», ομολογεί η Μαριάννα Πουρέγκα.
Μαριάννα Πουρέγκα