Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Χούκλη μας βάζει στον κόσμο των «Ηρώων»

Η Χούκλη μας βάζει στον κόσμο των «Ηρώων»

Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις αξιολόγησε η 6μελής επιτροπή και από αύριο ο Σάκης Ρουβάς θα ξεκινήσει να μας παρουσιάσει σε 5 εκπομπές τους 10 πρώτους «Ήρωες». Και λέω «πρώτους» καθώς ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να κάνει τους «Ήρωες» θεσμό και να παρουσιαστούν κι άλλοι σε επόμενους κύκλους εκπομπών. Για το λόγο αυτό και η «γραμμή επικοινωνίας» με όσους θέλουν να δηλώσουν τους «Ήρωες» που γνωρίζουν, θα παραμείνει ενεργή στην ηλεκτρονική σελίδα του ΑΝΤ1.

Όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, απόψε το βράδυ η Μαρία Χούκλη θα μας βάλει στον κόσμο των «Ηρώων», παρουσιάζοντας το concept της εκπομπής που «γεννήθηκε» στη Σουηδία, αλλά έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία και σε πολλές ακόμα χώρες. Πριν λοιπόν δούμε αύριο την πρεμιέρα της ελληνικής σειράς εκπομπών, η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή» που θα προβληθεί απόψε στις 23:15 θα μας εισάγει στον ξεχωριστό κόσμο των «Ηρώων». Μεταξύ άλλων, τα μέλη της επιτροπής θα μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από την εμπειρία τους αυτή, ενώ ορίζουν την έννοια του ηρωισμού και μας βοηθούν να κατανοήσουμε τη σημασία της λέξης «Ήρωας». Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, εκτός από τη Μαρία Χούκλη, είναι οι:

-Δημήτρης Τριχόπουλος, Καθηγητής Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Harvard

-Σπύρος Ευαγγελάτος, Σκηνοθέτης

-Αντωνία Τριχοπούλου, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας

-Φωτεινή Τσαλίκογλου, Συγγραφέας και Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

-Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Μπάσκετ

Αξιοσημείωτο επίσης από όσα λένε τα μέλη της επιτροπής είναι και το πόσο δύσκολο ήταν το έργο τους να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες, τους 10 «Ήρωες» που ζουν πιο πολύ με το «Εμείς» παρά με το «Εγώ» και που θα γνωρίσουμε στις επόμενες εκπομπές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε