Σάββατο, 24 Φεβ.
14oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας δέχεται μια ανήθικη πρόταση από τον Λημνιό

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας δέχεται μια ανήθικη πρόταση από τον Λημνιό

Συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα μεταδοθούν τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στις 21:45.

Ο Νικόλας πιέζει τον Κάσδαγλη, ανησυχώντας ότι μπορεί ο φίλος του να μην έχει πει όλη την αλήθεια.

Ταυτόχρονα κλονίζεται και η σχέση του με την Πέρσα έπειτα από την άρνησή της να μιλήσουν για τον φόνο της Δέσποινας.

Καθώς η ανασφάλεια του Νικόλα για την έκβαση της αστυνομικής έρευνας εντείνεται, δέχεται μια ανήθικη πρόταση από τον Λημνιό…

Κάνε ότι κοιμάσαι – Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 25ο: Η Άννα συγκρούεται πολύ άσχημα με τη Χρύσα σχετικά με την αστυνομική έρευνα εναντίον του Κάσδαγλη. Ζητάει να διαπιστωθεί πού ήταν ο Κάσδαγλης πριν λάβει το μήνυμα για να πάει να βρει το θύμα.

Η Χρύσα κατηγορεί τον Ίσσαρη για τις μεθόδους του και τον τρόπο που πήρε το υλικό από το καταγραφικό του Αλεξανδρινού Κολλεγίου που επιβεβαιώνει το άλλοθι του Σταματάκη.

Ο Νικόλας πιέζει τον Κάσδαγλη, ανησυχώντας ότι μπορεί ο φίλος του να μην έχει πει όλη την αλήθεια. Η σχέση του με την Πέρσα έχει αρχίσει και κλονίζεται, έπειτα από την άρνησή της να μιλήσει ανοιχτά μαζί του για το θέμα του φόνου της Δέσποινας.

Η Πέρσα επιβεβαιώνει στη Δάφνη ότι ουδέποτε είχε ερωτικές σχέσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει εναντίον του Σταματάκη. Η Δάφνη τής εξηγεί ότι όσο ο Σταματάκης ήταν πιστός στη Δέσποινα, το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε υπέρ του και αυτό του έδινε κάθε κίνητρο για να τη θέλει ζωντανή.

Τι θα αποκαλύψει, όμως, ο Σταματάκης στον δικηγόρο του; Ποια ανήθικη πρόταση θα δεχτεί ο Νικόλας από τον Λημνιό;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 26ο: Ο Νικόλας αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Λημνιό για να βοηθήσει τον Κάσδαγλη με την υπόθεση της κατηγορίας του φόνου. Νιώθει όμως μεγάλη ανασφάλεια για την έκβαση της αστυνομικής έρευνας, η οποία ενοχοποιεί ολοένα και περισσότερο τον φίλο του.

Η Πέρσα μαθαίνει ότι πριν πεθάνει η Δέσποινα, είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι η Πέρσα διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, για να κατηγορήσει τον Σταματάκη.

Ποιος χτυπάει τον Λάκη χωρίς να τον ληστέψει; Ποια νέα στοιχεία της Χρύσας αποδεικνύουν ότι ο Κάσδαγλης παρακολουθούσε το θύμα λίγες ώρες πριν τον φόνο;

Η Αμάντα θέλει να τα ξαναβρεί με τον Πέρη και να αφήσουν τις παρεξηγήσεις του Κολλεγίου πίσω τους. Ο Λάμπης ομολογεί στη Λέτα ότι είχε παραδώσει στον πατέρα της το πρόγραμμα με το οποίο χάκαρε τις κάμερες και τα κινητά. Η Χρύσα ζητάει να βγει εκτός έρευνας η Άννα και ο Ίσσαρης απειλεί ότι σε αυτή την περίπτωση, θα παραιτηθεί.

Με τι απειλεί ο Σταύρος τον Βασίλη; Γιατί εξοργίζεται η Δάφνη με την κόρη του Νικόλα, όταν εκείνη τη συναντάει τυχαία στο Κολλέγιο; Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αρχίζει να κλονίζεται σοβαρά. Ποια είναι η τρομακτική αλήθεια που αγνοεί η Αστυνομία;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις