Media

Κώστας Τσουρός σε Κατερίνα Καινούριου: «Έχω μετανιώσει γιατί έχω κρίνει ανθρώπους, όπως κι εσένα»

«Αν έλεγα ότι δεν με στεναχωρούν τα νούμερα θα έλεγα ψέματα», αποκάλυψε ακόμα

Ο Κώστας Τσουρός έκανε μία ειλικρινή συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου και ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει κάνει λάθη, τα οποία έχει μετανιώσει.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Το ‘ χουμε» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (07.10.2025) και παραδέχτηκε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι στο παρελθόν την έχει κρίνει με υποκειμενικά κριτήρια.

«Έχω μετανιώσει πολλές, όχι μία. Γιατί έχω κρίνει ανθρώπους με υποκειμενικά κριτήρια κι όχι με αντικειμενικά και πιο αυστηρά απ’ ό,τι θα έπρεπε. Πάντα βέβαια είχα στο μυαλό μου το ότι κρίνω τα λεγόμενα και την πράξη κάποιου, δεν έκρινα τον άνθρωπο. Υπήρξαν στιγμές που ανθρώπους, όπως κι εσένα, σας έκρινα λίγο πιο αυστηρά για άλλους λόγους», παραδέχτηκε ο Κώστας Τσουρός.

Τότε η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος της έχει τηλεφωνήσει για να της ζητήσει «συγγνώμη» για τη συμπεριφορά του. 

«Παρ’ όλα αυτά έχω εκτιμήσει ότι έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είχες πει ότι “σου ζητάω συγγνώμη, ίσως να ήμουνα λίγο υπερβολικός” κι εγώ ξέρεις τη συγγνώμη την εκτιμάω πάρα πολύ απ’ τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

«Η συγγνώμη είναι η πιο ωραία λέξη. Η συγγνώμη και το ευχαριστώ είναι οι πιο ωραίες λέξεις που υπάρχουν στη ζωή και το σ’ αγαπώ», πρόσθεσε ακόμα ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Αν έλεγα ότι δεν με στεναχωρούν τα νούμερα θα έλεγα ψέματα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Τσουρός. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στον Γιώργο Μυλωνάκη και στην Τίνα Μεσσαροπούλου – «Να βγει πιο δυνατός από αυτή τη μάχη»
«Θέλω σήμερα τέτοια, τέτοια μεγάλη γιορτή που είναι της Ορθοδοξίας, να πω χρόνια πολλά και στον Γιώργο Μυλωνάκη» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια του «Happy Day»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έπαιξε απόσπασμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «για να ανέβει η ακροαματικότητα της δικής του» όπως είπε
«Άμα δεν έχουμε περιεχόμενο, θα εμπιστευτούμε τους καλύτερους και θα τους βάζουμε τον αέρα τους να ακούγεται» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δημήτρης Ουγγαρέζος