Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κόβεται το «F This TV»;

Κόβεται το «F This TV»;

Μπορεί να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς αναμένεται σε έναν περίπου μήνα να την επισκεφτεί ο πελαργός, αλλά, όπως κάθε εργαζόμενος, περιμένει να δει τι θα γίνει με τη δουλειά της…!

Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που στα τέλη Μαΐου αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδάκι. Ωστόσο, ενώ η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά καθημερινά την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, πολλά γράφονται γύρω από το μέλλον της «F This TV», ενώ τις τελευταίες μέρες μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα θέλουν η εκπομπή να σταματά όταν η Σταματίνα αποχωρήσει για να γεννήσει. Τι γίνεται όμως και ποια είναι η αλήθεια;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή δεν πρόκειται να σταματήσει στα τέλη Μαΐου, αλλά θα συνεχίσει κανονικά και όλο τον Ιούνιο, με άλλο πρόσωπο στην παρουσίασή του. Σκοπός των υπευθύνων του ΑΝΤ1 είναι το «F This TV» να ρίξει αυλαία την Παρασκευή 31 Ιουνίου. Ο λόγος που πήραν αυτή την απόφαση στο Μαρούσι είναι γιατί είναι στον αέρα το «Your face sounds familiar» και όπως είναι λογικό θέλουν η πρωινή ψυχαγωγική τους εκπομπή να παραμείνει στον αέρα και να υποστηρίζει το show τους. Από την άλλη μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το κοστολόγιο που έχει εγκριθεί για την εκπομπή είναι μέχρι τέλος Ιουνίου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να την κόψουν και να διακόψουν και τις συμβάσεις των εργαζόμενων σε αυτή. Χθες μάλιστα, μετά από όλα αυτά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν διακοπή της εκπομπής, ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους πως η «F This TV» δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου που λήγουν οι συμβάσεις τους. Επίσης, στο Μαρούσι σκέφτονται πολύ ορθά, ότι οι απέναντι, δηλαδή το «Πρωινό mou», όπως σας έχω γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή 14 Ιουνίου, οπότε είναι καλό η δική τους εκπομπή να παραμείνει στον αέρα… ανενόχλητη από αυτή του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, χθες, μετά το τέλος της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντήθηκε με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος την ενημέρωσε για τις αποφάσεις τους, αλλά της είπε ότι, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό τους, η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Αν όλα λοιπόν πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, επιθυμία τους είναι, παρά την προσωρινή αντικατάσταση, να είναι αυτή η παρουσιάστριά της εκπομπής την επόμενη σεζόν που θα μπορεί πλέον να επιστρέψει στην εργασία της. Άλλωστε στο Μαρούσι είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με την παρουσιάστρια και εκτιμούν ότι τα έχει πάει πολύ καλά, οπότε δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασή της, εκτός από την τωρινή, λόγω της εγκυμοσύνης της. Οπότε το επόμενο επαγγελματικό ραντεβού κλείστηκε γύρω στον Ιούλιο που θα έχουν στον ΑΝΤ1 πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν και αν το «F This TV» θα παραμείνει ωριαίο ή… θα μεγαλώσει σε διάρκεια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε