Σάββατο, 2 Μαρ.
12oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς: Έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα στη μόδα και θέλω να είναι σεβαστή, όπως και ό,τι την αφορά

Λάκης Γαβαλάς: Έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα στη μόδα και θέλω να είναι σεβαστή, όπως και ό,τι την αφορά

«Όποιοι την περιβάλλουν, έχουν την κριτική μου» εξηγεί ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην διάθεση να σχολιάζει πάντα την μόδα, όπως και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν, εστίασε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας με την Βάσω Λασκαράκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break το μεσημέρι της Κυριακής (10.12.2023) στον ΣΚΑΪ. 

«Όταν με ρωτάνε για πράγματα, έχω πάει σε κάποιο event στο οποίο δεν έχω πάει για να φάω, όπως κάποιοι είπαν για κάποιους άλλους. Έτσι κι αλλιώς εγώ κάνω μια ειδική διατροφή και δεν με πείθει κανένα catering του κόσμου. Σε αυτά είμαι πάρα πολύ σνομπ» τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Βλέπεις τώρα τον Στέφανο Κασσελάκη, μια ζωή είναι με αυτό το μικρόφωνο εκεί πέρα που… ο άνθρωπος, αν ήταν σουβλάκι το μικρόφωνο, θα είχε παχύνει 20 κιλά!

Και σου λέει, λοιπόν, ο άλλος “για πες μας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου”. Κοίταξε, έχω άποψη! Την λέω!

Επειδή την μόδα την έχω κατευθύνει εγώ στην Ελλάδα κατά κοινή ομολογία εδώ και χρόνια και έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα, θέλω να είναι σεβαστή. Όπως και ό,τι την αφορά.

Δηλαδή όποιοι την περιβάλλουν, έχουν την κριτική μου. Δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετη και σε πληροφορώ ότι θα μπορούσε να είναι.

  

Δεν κάνω όμως τον κριτή, αυτοί θέλουν να βγάζουν αυτό το πράγμα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Λάκης Γαβαλάς στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις