Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: Έχω κλείσει αλλά δεν έχω υπογράψει, είναι συγκινητικό για μένα

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: Έχω κλείσει αλλά δεν έχω υπογράψει, είναι συγκινητικό για μένα

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την συφωνία που έκλεισε στο My Style Rocks, ενώ αναφέρθηκε και στην Σοφία Χατζηπαντελή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Πάμε Δανάη» , ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι ένα από τα πρόσωπα οπού θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του «My style Rocks» την επόμενη σεζόν.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη»: «Η πινακίδα δεν έχει μπει ακόμα. Είμαι… στον δρόμο και πρέπει να «παρκάρω». Έχω κλείσει αλλά δεν έχω υπογράψει.

Είναι ο κόσμος που με ζητάει και με αγαπάει. Είναι συγκινητικό για μένα να είμαι σε ένα παιχνίδι που αφορά στη μόδα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Ήταν λάθος γενικώς να κάνουν τέτοιους συνδυασμούς. Η Χατζηπαντελή είναι άτομο για κάποια editorial.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει φωτογράφηση γι’ αυτό το άτομο. Δεν έκανε γι΄ αυτή την εκπομπή. Δεν γνωρίζω για τον κ. Σκουλό, ξέρω ότι θα υπάρχουν 4 καρέκλες. Αν θέλουν την Έβελυν Καζαντζόγλου να την πάρουν, είναι πιο ωραία κοκκινομάλλα της Ελλάδας».

Media Τελευταίες ειδήσεις