Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε

Λάκης Γαβαλάς: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε

“Θα της είπε ο άντρας της τι θέλεις κι ασχολείσαι με αυτά. Λεφτά κι επιχειρήσεις έχουμε. Κάτσε εδώ και μεγάλωσε το παιδί μας” σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Open Weekend για το νέο κύκλο του My Style Rocks, τον Άγγελο Μπράτη και το λόγο που δεν ήθελε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι παρουσιάστρια του σόου.

«Θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Μπράτης, η Κουλιανού. Είπα ότι ο Άγγελος ενώ είναι ένα παιδί, που έχει ξεκινήσει από εμένα και βοηθήθηκε και καλά έκανε γιατί είχε ένα ταλέντο κι ήξερε το πατρόν, τώρα χάθηκε στην ομίχλη, στη δίνη της δημοσιότητας.

Δεν του πήγαινε το J2US, ούτε το GNTM για εμένα. Δεν πήγαινε σε κανένα. Είχε πει ότι σε τέτοιες εκπομπές (σ.σ. My Style Rocks) τάδε βεληνεκούς δεν θα πήγαινα.

Δεν θέλω κάποιος να με θίγει και να λέει ότι ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό και μετά να συμμετέχει» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε: «Το θέμα της παρουσιάστριας δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο των κριτών και των παικτών» και συνέχισε σε ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την θέλαμε ξανά.

Της είχα πει να κάναμε τα γυρίσματα ως έγκυος, αλλά έγινε αυτή η παρεξήγηση και ξενέρωσε εντελώς και δεν ήθελε. Στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε. Θα της είπε ο άντρας της τι θέλεις κι ασχολείσαι με αυτά. Λεφτά κι επιχειρήσεις έχουμε.

Κάτσε εδώ και μεγάλωσε το παιδί μας. Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοτεινή κηλίδα στη ζωή της στην επαγγελματική ζωή της, αλλά τώρα βλέπω ένα κορίτσι φανταστικό» είπε ο Άγγελος Μπράτης στην Πένυ Καβέτσου.

Media Τελευταίες ειδήσεις