Media

Λευτέρης Λαζάρου: Όλοι θυμούνται τον Άκη Πετρετζίκη από το πρώτο «MasterChef» αλλά κανείς τους περσινούς

«Τώρα δεν είναι διαγωνισμός, είναι κάτι άλλο, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και για αυτό προφανώς δεν έχει αφήσει πίσω του κάτι»

«Τον Άκη Πετρετζίκη δεν τον ξεχνάει κανείς γιατί ήταν ο πρώτος» ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Καυστικό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Λευτέρης Λαζάρου σε δηλώσεις του για το MasterChef, τονίζοντας πως πλέον δεν είναι διαγωνισμός μαγειρικής όπως παλιότερα.

«Αυτό που άφησα πίσω μου στην τηλεόραση, είναι αυτό που θυμόσαστε όλοι. Τώρα δεν είναι διαγωνισμός, είναι κάτι άλλο, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και για αυτό προφανώς δεν έχει αφήσει πίσω του κάτι», ανέφερε ο γνωστός σεφ μιλώντας σήμερα (11.03.2025) στην εκπομπή «Happy Day».

«Αν σας ρωτήσω ποιος κέρδισε πρόπερυσι, δεν θυμόσαστε να μου πείτε, ενώ τον πρώτο τον θυμόμαστε όλοι», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Τον Άκη Πετρετζίκη δεν τον ξεχνάει κανείς γιατί ήταν ο πρώτος. Ήταν ένα καλό, εξαιρετικό παιδί και δουλεμένος, διαβαστερός και για αυτό και πέτυχε. Αλλά αυτή δεν ήταν εκπομπή, ήταν διαγωνισμός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας