Media

Λυδία Φωτοπούλου και Γρηγόρης Γκουντάρας στις «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά

Η ηθοποιός Λυδία Φωτοπούλου και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας έρχονται αυτή την Κυριακή (11.02.2024, 16:00) στην εκπομπή «Μαμά-δες», με τη Τζένη Θεωνά, στην ΕΡΤ1.

Όταν η Τζένη Θεωνά συναντά τη Λυδία Φωτοπούλου, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον γιο της, τον οποίο απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμά του, αφού δεν είχε τους γονείς της, τους οποίους είχε χάσει.

Επίσης, μιλάει και για την εγγονή της, που είναι πλέον για εκείνη το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έρχεται στη στήλη «Μπαμπά μίλα» και μιλάει για όλα… Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, τον ερχομό των δύο γιων τους, αλλά και για τις ισορροπίες που κρατούν μέσα στο σπίτι οι δύο γονείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Nova: 11 υποψηφιότητες στα «The Actor Awards 2026» για ταινίες και σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!
Οι ταινίες «Hamnet» και «Marty Supreme» κέρδισαν από 3 υποψηφιότητες, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Bugonia», απέσπασε 2 υποψηφιότητες - Όλες θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema τη σεζόν 2026-2027
Nova