Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: Δε θα έβριζα το παιδί κανενός ποτέ

Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: Δε θα έβριζα το παιδί κανενός ποτέ
NDP

«Παραμένω στις δηλώσεις μου, δεν την έχω συναντήσει ποτέ από κοντά», λέει η Μαίρη Συνατσάκη για την Ζήνα Κουτσελίνη και την κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. 

Απαντώντας σε ερώτηση για τη δημόσια αντιπαράθεση με την Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη τονίζει πώς «όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η “αχίλλειος πτέρνα” μου. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ».

Η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας άνοιξε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», την πόρτα του καταστήματος που διατηρεί με την Αθηνά Οικονομάκου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της από την τηλεόραση, αλλά και για την πρόσφατη «παρεξήγησή» της με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Πέρασα μία περίοδο πρόσφατα που έλεγα μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, αν είναι να έρθει θα έρθει και τότε θα το συζητήσω», δηλώνει η Μαίρη Συνατσάκη.

«Τότε είχα ζοριστεί πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, όχι στο MAD. Προσπάθησαν αρκετοί να με βάλουν σε καλούπι. Το MasterChef ήταν ένα από αυτά τα project. Το είχε κάνει την πρώτη χρονιά η κυρία Μανωλίδου και δεν ήταν μάλλον έτοιμοι ψυχολογικά από την παραγωγή να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό μαζί μου. Μου έλεγαν πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε για τη «διαμάχη» που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ίδια και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή ένα παλαιότερο σχόλιό της που έφερε η παρουσιάστρια του Star στο προσκήνιο.

«Δε θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στεναχώρια της Ζήνας Κουτσελίνη και η ενόχλησή της. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης, οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές».

«Η δημόσια σφαίρα δεν είναι ο τόπος για να λυθεί το ζήτημα, έχει πάρει πολύ φως. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η ”αχίλλειος πτέρνα” μου, προσπαθώ για αυτό. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις